20.aug.2008 | 23:06

This is me!
noen av tvserien jeg følger med på(bilde ovenfor)...Noe annet du lurer på,så nøl ikke med å spørre enten her under på kommentarfeltet,eller send mail til : ninacg89@gmail.com


DU KAN FØLGE MEG VIA BLOGLOVIN OG TWITTER. Har en Youtube profil,men har ikke fått lagt ut mange videoer pga pcen min vil ikke laste opp og klikker..
3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!:

ok..

26.nov.2009 | 19:30
Vero :):

Så flott at dere adopterte en katt :) synnes alle burde adoptere fra dyrebeskyttelsen før de får tak i katter privat! Jeg har desverre ikke gjort det, men dyrebeskyttelsen er ikke i samma by som der jeg bor ..

16.des.2010 | 04:19
URL: http://Barevero.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Vero: Vi tenkte på å få katt privat,men bestemte oss etter søstere min hadde fått anbefaling fra en arbeidskollega,om å adoptere en katt.

17.des.2010 | 13:33
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits