28.okt.2008 | 07:54

Blogger jeg leser

Under er en liten liste over blogger jeg følger/leser fast/stikker innom ofte. Har jo flere,men her en en topp   liste.(kan hende jeg legger på flere etterhvert.)

 

 1. Trine Camilla
 2. Rebella
 3. Linda
 4. Marita
 5. Hverdagseventyrer(missM)
 6. Elisabeth
 7. Bent Erlend
 8. Marie
 9. Kari Rasmussen
 10. Nina Martine
 11. Iris
 12. Tinn og Jerry
 13. Gry
 14. Christine
 15. Mirakela (Marthe)
 16. Facehunter
 17. Styledevil
 18. My small world
 19. Carina (missbee)
 20. Femelle
 21. Martotopia
 22. Lady Thirty-The Blog
 23. Fashion By Thea
 24. ♥Sukker tøy for øyet♥
 25. The Glamourai(engelsk)
 26. A Beautiful Mess(engelsk)
 27. Gi et lite vink
 28. P'ssion


0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits