18.apr.2010 | 23:40

Moon(dagens bilde)


Vet det ikke er det aller beste og proffeste månebilde. Men bra nok ettersom jeg tok det med digitalkamera,prøvde å få til bedre.Men fikk det ikke til.

Noen tips til hvordan få tatt bilde av månen?

-Nina


8 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Shamithra - KONKURRANSE (vinn iced world clock):

awesome!

18.apr.2010 | 23:43
URL: http://www.shompi.blogg.no
-Linni:

Ikke bruk blitz, bruk speilrefleks og ikke zoom for mye :)

18.apr.2010 | 23:45
URL: http://nordbertax.blogg.no
Memoria book:

Stilig bilde !

Jeg har en foto-konkurranse på bloggen min. Jeg har sett nedover på siden din at du er glad i å ta bilder. Så kansje dette hadde vært noe for deg og være med på ? :)

18.apr.2010 | 23:53
URL: http://memorybook.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Shamithra: takk=)

19.apr.2010 | 00:35
URL: http://nina89.blogg.no/
Renate :

Så flott da :D Gleder meg til og se bidraget dit :)

19.apr.2010 | 00:45
URL: http://memorybook.blogg.no/
☆Rebella☆ :

Så utrolig kult! Synes dette var et veldig bra bilde for å være tatt med digitalkamera - hver gang jeg prøver med mitt, blir det aldri så klart som dette (jeg har et som er forholdsvis gammelt nå, fra 2007, og det er 'bare' 7megapixler, selvom jeg har vært fornøyd med det - men det har jo så klart sine begrensniger).

19.apr.2010 | 01:25
URL: http://supernate.blogg.no
Ellinor Christiansen:

Så kult! Har ikke prøvd å ta bilde av månen enda. Bor jo midt i sentrum, så akkurat her er det for mye lys. Me har stativ, så hvis jeg får med meg noen med bil tenkte jeg å prøve :)

Men må finne ut jeg også om hva som er best i forhold til lukkertid og blender. Syns sånne bilder der du ser hele konturen og detaljer er kule.

19.apr.2010 | 23:42
URL: http://missellie.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Rebella: Takk! Måtte prøve meg fram,ble fornøyd med resultatet med tanke på at det var med digitalkameraet mitt. Men hvis du har nok som og lar ISO på det laveste,så kan det gå ann med digitalkamera.

20.apr.2010 | 15:03
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits