01.jun.2010 | 00:06

Natta folkens

Aw..Det har vært en lang mandag for min del.Stod opp tidlig for å ordne saker og ting. Så var jeg i Oslo en tur for å møte Camilla.Sola skinte,og det var herlig vær ute! Jeg ble solbrent her og der,og så ut som en tomat i trynet etterhvert.gusha meg,ser på bilder som vi tok av meg.jaja.

Nok klaging!
Vært en fin mandag,koste meg med Camilla! Vi får treffes oftere! Skal blogge mer om gårsdagen,men mer bilder!

Håper alle hadde en fin mandag!


Meg og Camilla! Bestiser!


Et bilde jeg tok originalt i svart/hvitt(hestehov) som jeg
tok i Photoscape i "negativ" effekt..
Synes den ble stilig!

-Hvordan har din dag mandag vært? Solfylt?

Nå skal den delvis solbrente nina gå å legge seg.. Kan nesten hør Annette(en som jeg ble kjent med på studieturen i hellas)" For 1000ende gang,eg har solkrem!"..Hehe..

Smørte meg inn før jeg dro,men skulle nok ha tatt med solkremen..Man lærer så lenge man lever ikke sant?

NATTA!
0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits