02.jun.2010 | 08:22

Masse tanker = Lite søvn

Ikke lurt å ligge å tenke og vri deg,ikke lurt å prøve å legge deg "tidlig",når du er "nattravn" og en dreven duracell kanin. I natt var det sånn at jeg nesten sovnet,men var ikke så trøtt at jeg sovnet med én gang hodet mitt traff puta. Misunner de heldiggrisene som sovner på et blunk!
Tanker som var i "Tankeboksen" min:

Skole,jobbsøking,økonomi,kjærledyr m.m


Så plutselig ut av ingensteds får jeg lyst til å begynne å tegne potretter,jeg er ikke noe god tegner,ikke amatør heller.Men tenkte i stille sinn at jeg ville bli trøtt. Jeg prøvde etter beste evne å tegne bilde av nevøen min når han var et par måneder gammel,og på babysvømming(under vann).Så han har et merkelig(men kjempe søtt) ansiktuttrykk. Ikke like lett å få til alle trekkene på en baby/smårolling!

Må virkelig understreke at jeg ikke er flink til å tegne,og at tegninen er ikke ferdig! Men jeg tok et par bilder av den uferdig tegningen. Litt uklart,men tegnet ikke så hardt.
Glemte å ta bilde av originalbildet(*kommer senere*)Munn og øyne må jeg fikse,og så skal jeg skygge legge bedre osv..

God Morgen Forresten! Glemmer mine manerer,Ha en fin dag!Kaffe søkes!kaaaaaaaafeee♥ Nå begynner jeg å bli trøtt,typisk..Ha'kke lyst å sove nå,da sover jeg leenge og dagen blir ødelagt..0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits