03.jun.2010 | 18:12

It's always sunny in Gjerdrum

...er kanskje en overdrivelse,men det er solskinn og blåst ute nå. Da er det deilig å sitte ute på terrassen å lese en bok eller bare slappe av. Merker at man ikke blogger så mye eller generelt sitter så mye med pcen..Særlig med i mitt tilfelle,kanskje jeg ikke er så pcdilla lenger. Når det er sol ute så hvorfor sitte inne?

Tante rød
har kommet og pms & mensen smerter går hand i hand. Jeg blir så slapp(mer en vanligvis) og lett emosjonell og grinete til tider.
noen som kjenner seg igjen?

Blogges folkens!
ps.jeg får ikke lastet opp videobloggen jeg lagde i går,får ikke laste opp her på bloggen,vimeo eller youtube.skal prøve videre!

Ha en fin torsdag alle sammen!

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Lotte.:

Åh, mensen er det verste som finnes! Får bare vondt av det da, ikke noe humørforandringer (ihvertfall ikke som jeg merker :) )

03.jun.2010 | 20:01
URL: http://Www.FrittBlindt.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits