05.jun.2010 | 00:19

En busy lørdagDette blir et lite roteinnlegg i farten,skal snart legge meg. Begynner å bli stuptrøtt for en gangs skyld. Hodepinen er på vei og tante rød gjør sitt også.  Har ikke fått blogget den "vanlige dosen" av blogging idag,mye pga at jeg har vært utrolig slappfisk og litt sliten. Har ikke sovet så veldig bra de siste nettene,både av utenfor liggende årsaker som kanskje ha bidratt til søvnmangel,men selvom jeg har fått sovet og lagt meg tidlig,så har jeg ikke sovet godt nok til å bli uthvilt.

Ja,ja nok syting om mitt dårlig søvnmønster og pms humør. Klokken er slagen ved midnatt,og jeg skal opp om 7t 25 minutter. Skal jobbe på Hellerudsletta på Exporama på en eller annen messe som jeg faktisk ikke har fått med meg hva det er. Pølsebod jobbing og rydding etter messa blir det nok å gjøre for meg i morgen. Blitt vant litt dagdriver livet ved å ikke gjøre noe.Selvom jeg ikke liker det,og synes det er kjedelig til tider,så har en del av meg blitt vant til det.Gårsdagen(Fredag); Var en av de dagdriver dagene hvor jeg stod opp tidlig,ja du leste riktig. Jeg er av den arten av dagdriver som står opp tidlig,og av & til legger seg "tidlig". Værtfall den siste uken.. Jeg fikk gledelig nyheter da jeg sjekket sporingsnummeret på den nye mobilen jeg bestilte for en billig penge,med et bra abonnent for meg (håper jeg). Etter jeg fikk presset i meg en halv polarbrød så tuslet jeg og Mamma på Ask. Innom posten for å hente pakken,så innom gratis lunsj på en café som heter "Ask Interiør og Café". De har gratis fredaglunsj fra kl 11.00-15.00 hver fredag.. Ligger på Ask Tunet rett vedsiden av buss stoppet i Ask Sentrum(Gjerdrum).

Etter en handle tur gikk turen hjemover,og vel hjemme satte jeg mobilen på lading og undersøkte den.  Litt skuffende var at selve salgspakken ikke var så særlig å skryte av,at det fulgte bare med en lader. Alt annet måtte du skaffe selv. Det var kanskje en del av "mobiltilbudet". Men skal ikke klage,en rimelig og fin touch mobil fra LG .. Har ikke digitalkameraet mitt i helgen,så brukte mobil kameraet til Mamma's mobil. Ikke så veldig bra mobilkamera..


Jeg brukte rekord lang tid for å skjønne hvordan jeg fikk av batteridekslet,til Mamma skjønte hvordan det gjøres. Enkleste er ofte det beste,det var en knapp på toppen(som jeg trodde av på knappen),som åpnet et hele. Gawd. Så gikk det enda lengere tid før gullfiskhjernen min å skjønne at memorycardet på sony ericsson ikke passet til LG.

Men alt i alt,så er den ganske grei,lett og oversiktelig. Litt uvant for meg som har hatt skyve tlf lenge nå og alle nesten Sony Ericsson.

Ja,du har lov til å sukke nå..  Hodet er ikke på rett sted i denne varmen,heller ikke når tante rød er på besøk. Blir innmari spennede å jobbe senere idag.LG KU990i.

Hvordan har din fredag vært? og hvordan ser din helg ut?
Ha en super fin helg alle sammen!

Hilsen
(gullfisken) Nina!3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Rebella:

Jeg hadde en slik supertrøtt dag på Onsdag, og jeg tror mye av det var været, selvom jeg vanligvis ikke blir værsyk - og det er bare så kjipt når man til tross for at man får nok søvn timemessig sett, ikke føler seg uthvilt eller har følt at man har god kvalitetssøvn;-/ Ellers har jeg en Samsung-mobil, og er veldig fornøyd med den og det merket;) Forrige telefonen jeg hadde, var også Samsung, og den virker fortsatt - Samsungene mine har holdt i evigheter, uansett behandling/uhell - digger det;D

05.jun.2010 | 05:01
Linn Therese:

Ja, du bør se den filmen altså :) .. Det er jo selvfølgelig annerledes å se den på kino enn det er å se på dvd, for du får en litt annen følelse når du er på kino med litt ekstra høy lyd og kanskje mange andre mennesker rundt i salen liksom :)..

Huff da ;s.. ja, du får komme deg til legen å sjekke det, hørtes ikke helt bra ut akkurat ;o

05.jun.2010 | 13:31
URL: http://linnpuus.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Huff da hehe.. ekke alltid lett med ny mobil :) men så bra at du fikk så bra tilbud på den da :) ei venninne har samme mobil, og hu er kjempefornøyd, så er nok sikkert bare med vanen. Har selv hatt utrolig mange mobiler, og forsøkt touch selv også, men jeg ble aldri vant til det så gikk tilbake til min gamle SE w595. Elskbar telefon, selv om den er enkel :) Jeg har hatt en smertefull lørdag til nå.. har også besøk av den slitsomme tanta (dvs. "juksetanta" siden jeg går på pilla :p) but still.. it hurts like hell! Så har bare liggi sovi, og knaska smertestillende.. håper du har hatt en fin dag på jobb, tross alt. Og god helg videre :)

05.jun.2010 | 19:07
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits