06.jun.2010 | 23:28

Dagens bilde # 6.juni

Et nok "etterlengtet" dagens bilde. Har vært megadårlig med å ha daglige dagens bilder..Dette bilde ble tatt på en reise med engelsk klassen min på videregående 2007,til YORK,ENGLAND. Synes gatenavnet var ganske morsomt.3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!-monica:

LOL!!! drit bra gate

SV: vært utrolig dårlig på blogg side i det siste:s.. men ja.. har sett sesong 3 av The Big Bang theory.. men er ikke sikker om jeg har sett hele:s.. tror jeg så bare 12 episoder elelr noe?? kan det stemme?? anway.. skal finne det ut og laste ned de jeg evt. ikke har sett.. hehe

07.jun.2010 | 00:19
URL: http://moncg.blogg.no
Line - She roxBADass:

Haha, liker!

07.jun.2010 | 00:43
URL: http://anonymoususer.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Line: heheXD ja,det var et morsomt gate navn! måtte bare knipse bilde av det.

07.jun.2010 | 12:06
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits