07.jun.2010 | 12:23

FOTOKONKURRANSE m/premier!(avsluttet pr 15.juni)

Da synes jeg det er på tide med en liten konkurranse på bloggen min,og siden fotokonkurranser er ganske populære i bloggverden. Så kjører jeg i gang en også! Les mer under om regler og premier!


Fotokonkurransen starter den
7.JUNI 2010 og varer 1 uke (til den 14.JUNI).

Den 14.juni før midnatt stoppes innsending av bidragene.  Deretter legger jeg  (etter hvor mange bidrag det er) ut bidragene så leserne den 15.juni; både mine og  leserne til de som har blitt trukket ut til neste runde,kan stemme. Så lar jeg avstemningen gå over 2 dager(kanskje mer hvis det blir uavgjort osv..).. Men to dager avstemning til den 17.juni!Da kåres vinneren rundt 21.00 tiden..


Tema: Sommer


Med tema sommer kan bilder som feriebilder,naturbilder og alt annet som er forbundet med sommer. Enten det er makro bilder av iskrem,blomster & bier. You name it!
Regler:
  • Du kan delta med 1 bilde(bilde skal være  tatt av deg).
  • Bidraget ditt sendes til ninacg89@gmail.com eller hvis du vil kan du lage et innlegg med bidraget ditt og linking til konkurransen!
  • Stort pluss hvis du nevner denne konkurransen i et innlegg! Da blir jeg glad!

EKSEMPLER:

//alle bildene er tatt av meg,utenom bilde nr 3 fra toppen av,det er tatt
av Camilla V.N

Premie:

Denne konkurransens premie er kanskje mer for jentene en guttaboyz,men hvis det er så at det er noen gutter  som vinner skal jeg nok ordne noe premie eller "tanken som teller gave" i form av blogganbefaling,linking med bilde i sidemenyen.

Dette kjedet er ganske langt,og kan surres opp og rundt halsen flere ganger.
Du kan selv bestemme lengden.Passer perfekt på med en hvit topp/singlet eller
en enkel hvit kjole f.eksDette kjedet er litt tung,og holdes opp av svart/brunt tråd(vet ikke hva det kalles,ikke skinn,men noe annet).
Selve tråden kan jo skiftes,går ann å få kjøpt billige tråder/enkel smykke osv.

Vinneren får selvsagt en blogganbefaling og linking med premien,og får plass med fast link over nettsteder jeg bruker.

HVIS DU IKKE HAR BLOGG,OG VIL DELTA KAN DU SENDE EN MAIL MED BIDRAGET DITT TIL : ninacg89@gmail.com

FRIST FOR INNSENDING AV BIDRAG ER DEN 14.JUNI!

-Hvis du har noe spørsmål kan du enten sende mail eller stille spørsmålet under i kommentarfeltet.!!

Har du ikke lyst å delta,så hadde jeg vært kjempe glad om du nevnte denne konkurransen i en setning i et innlegg eller noe.
Let's put a smile on my face!!!
 KONKURRSEN ER AVSLUTTET PR 15.JUNI.. BIDRAGENE LEGGES UT STRAKS! 
DET ER IKKE LENGER MULIG Å SENDE INN MER BIDRAG,INNLEGG LEGGES UT MED BIDRAGENE SÅ DU KAN STEMME PÅ TIL 17.JUNI!9 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Sv; Takk for god bedringsklem - det varmer uansett :) bare det å høre at noen bryr seg, og at de lytter (leser i dette tilfelle) så hjelper det på, det :) har det litt bedre idag heldigvis :)

Hmm.. skal me sjå.. jeg tror ikke det fulgte med, men skal høre med henne når hun kommer hjem igjen fra ferie :) uansett tror jeg det er mulig å få tak i gjennom Elkjøp etc. De skal ha veldig mye tilleggsutstyr til ulike mobilmerker, eller det kan bestilles gjennom LG`s hjemmesider evt. Tror det skal være mulig. Skjønner godt du er gira med mobilsnakk jeg hehe.. er ganske teknologisk av meg sjøl, og prater vel om mobil hele tida ellers også, selv om jeg ikke har noen ny mobil ;) er spennende med slike duppedingser synes jeg :) Bra du har begynt å venne deg til touchscreen. Det hadde helt sikkert jeg også gjort, men noen er vel bedre enn andre å taste på. Neste gang jeg skal ha mobil, skal jeg prøve ut Iphone tror jeg. Alle er jo så fornøyde med den. Så får me sjå :)

Godt at tanta har pakka snippsekken og forlatt oss begge hehe.. for denne gang ihvertfall :/

HA en strålende dag, Nina :)

07.jun.2010 | 12:38
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Marte Ramberg:

Jeg er med i konnkuransen. :-)

Her er mitt bidrag: http://iknewit.blogg.no/1276006471_jeg_er_med_i_fotokonk.html

Håper du liker bildet mitt. :)

08.jun.2010 | 16:16
URL: http://iknewit.blogg.no/
www.inelund.blogg.no:

Jeg er med i din fotokonkuranse og har nå laget et innlegg på bloggen min : -)

-inelund

08.jun.2010 | 16:45
Nina C(er å finne på wordpress):

www.inelund.blogg.no: Takker for ditt bidrag! =)

08.jun.2010 | 20:52
URL: http://nina89.blogg.no/
Thephotoart:

Nå har jeg meldt meg på! Skrev litt om konkurransen på bloggen min også :) Her er link til innlegget: http://thephotoart.blogg.no/1276025212_fotokonkurranse.html

08.jun.2010 | 21:27
URL: http://www.thephotoart.blogg.no
Benedikte:

Fine bilder : -D

08.jun.2010 | 21:34
URL: http://thekinders.blogg.no
Vilde:

Jeg er med ; http://viildehelen.blogg.no/1276183699_fotokonkurranse_nina.html

Hadde vært gjeft om du kunne sakt i fra når du har kåret vinner : )

10.jun.2010 | 17:29
vilde:

Jeg er med : ) Det er bare å blake litt nedover bloggen min så finner du bildet : )

11.jun.2010 | 19:10
Nina C(er å finne på wordpress):

vilde: takk for deltakelse!skal se på bidraget ditt!

12.jun.2010 | 00:07
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits