07.jun.2010 | 00:57

Sunday was a SUNday..Sundayen er over,og mandagen er nettopp begynt. Eller er 46 minutter gammel når jeg begynte på dette innlegget her.  Søndagen føltes som en mandag,og jeg måtte seriøst tenke meg om når jeg stod opp om det var mandag eller ei.

Stod opp normal til å være meg på en søndag,rundt halv ett tiden. Etter det har dagen gått i slag i slag. Har "utforsket" den nye mobilen min(LG KU990i) og slappet av ute på terrasen. Har jo brukt litt tid foran pcen idag også,men ikke så mye. Det ble restemiddag etter grillmiddagen igår,siden vi hadde veeeldig mye mat.Hmm.. Hva mer kan jeg si om (søn)dagen min. Ikke så mye..Vært en helt vanlig søndag egentlig etter mine øyne. Ipoden min har fått litt mer mat,litt gammelt & nytt.

♥Så kan jeg glede mine lesere at jeg skal ha en konkurranse på bloggen min snart. Skal legge ut innlegg om det senere i dag,den 7.juni!
Idag(7.juni)skal jeg og Nina M. på kino i Lillestrøm å se på "Sex and the city 2". Jeg gleder meg,og det gjør sikkert henne også! wihi!

Noen som har sett filmen?

Nå skal jeg snart legge meg..Sier godnatta til alle sammen som titter innom bloggen min! Takk for besøket og velkommen igjen!

-klem fra Nina!1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Sv; Så du har blitt mobbet såpass du og, ja? :( Det er så trist å høre, når jeg hører om hvor mange som faktisk har fått hele skolegangen sin ødelagt av mobbing.. den tida som skulle vært bekymringsløs og morsom for de fleste. Er ufattelig å tenke på hvor stygge barn og unge kan være mot hverandre. Uten å tenke over konsekvensene, og hvor ødelagt et menneske kan bli i sjelen sin. Arr som aldri leges. Huff.. skjønner godt at du ikke føler deg helt tilpass på fester o.l. da, ja.. er akkurat sånn jeg har det også.

Men kanskje det er greit å trives hjemme også. Er jo ikke alle som er festløver, og som har det best med å drikke fra fredag til søndag. Mange synes faktisk det er trivelig være hjemme med en eller to gode venner, som en faktisk VET at er til å stole på og som er ekte. Se film, snakke og bare slappe av sammen. Det får en jo så mye mer igjen for også, enn en rølpefest. Er jo flere av mine venninner som ikke er av den typen lenger, og har lagt den verste fylla og festinga bak seg. Det passer jo meg bra, men allikevel så er jeg som deg - holder litt avstand. Men, men.. vi mennesker er jo forskjellige, og det er jo veldig bra også :) selv om det kan føles ensomt iblant, så er det vel kanskje bare sånn vi må ha det, da vi er sånn som personer? Hvem vet.. uansett er det som du sier alltid koselig å bli invitert, selv om motparten kanskje vet at du kommer til å si nei. Ei venninne av meg har alltid vært veldig flink med det. Stopper aldri å invitere, selv om jeg har sagt nei alle gangene. Da snakker jeg om bursdagsfester hun har hatt. Da tar vi heller å feirer dagen bare oss to alene, ved en annen anledning, sånn at jeg også får blitt med. Det setter jeg pris på :)

Det er vel sant som man sier; bedre med få gode venner, enn mange dårlige :)

07.jun.2010 | 12:46
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits