07.jun.2010 | 17:23

New York,concretejungle where dreams are made of...

Senere i kveld er det klart for "SEX AND THE CITY 2". De er überlenge siden jeg satt mine føtter innenfor en kino. Best å gjøre det før pengene flyr ut av kontoen min. I dag er den heldige kinogjesten som skal være med meg Nina m. Blir nok koselig! Vi skal til Lillestrøm å se filmen,og selv om ikke filmen begynner før halv ni skal vi loke litt rundt i Lillestrøm og på senteret regner jeg med. Litt vindusshopping og kaffedrikking er et must da.

Formen er så som så,begynner å brygge på noe. Øyene mine er knusk tørre og såre/varme. Og halsen er ekkel og sår. Vet ikke om dette faller under pollen,men tror ikke. Er ikke så sterkt plaget av pollen,men kanskje jeg begynner å bli det. Hmm. .ett eller annet er det.  Hodetabletten er slukt,fiskemiddagen er konsumert og eneste som mangler er å kle på meg. Tusler fremdeles rundt i pysjamas bukse og en topp. Burde kanskje få rompa i gir siden Nina kommer om 45 minutter å henter meg.

Kom over dette fine innlegget her på en blogg jeg er fast leser av.. Kjempe bra skrevet og veltenkt!Les det her!


Ja, da bør jeg egentlig stelle meg.. Før jeg blir sittende enda mer og skrive! Skal ta med meg kamera å knipse noen bilder regner jeg med!


-Noen som har sett filmen?
Sjekk ut min fotokonkurranse hvor du kan vinne fine smykker!

Lyst å vinne en parfyme?Hjelpe en god sak?Klikk her!


Ha en fin Mandag alle sammen!2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Line - She roxBADass:

Jeg vil også se denne:O

07.jun.2010 | 17:48
URL: http://anonymoususer.blogg.no
carinacharlotte:

aff, filmen var helt nydelig syntes jeg <3

07.jun.2010 | 21:15
URL: http://missbee.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits