08.jun.2010 | 00:41

All of my books

En godnatta hilsen fra en sliten og begynnende syk, Nina.. Er kjempe sår og ekkel i halsen,hodepine og slapp & sliten i kroppen. Så ikke noe pctid for meg,nå er deg leggetid. Så jeg takker for de som har lagt sine spor igjen på bloggen min i form av kommentarer og bare besøk. Skal svare på alle kommentarer og godkjenne de når jeg har stått opp. Orker ikke noe noe dessverre! Hatt en koselig mandag,skriver mer om den senere! Nå venter senga på meg! take care!Natta!
Ønsker alle en fin tirsdag!7 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!DenGalneJenta:

natta :D Sov godt (:

08.jun.2010 | 00:44
URL: http://www.girlpower1997.blogg.no
☆Rebella☆ :

Uff, jeg føler virkelig med deg nå som du er i ferd med å bli syk. Er det noe jeg HATER, så er det når man kjenner at man er i ferd med å bli syk, og det å være syk, så jeg har alltid all medfølelse med folk som er på vei til og er syke;-/ TAKK og pris er jeg så og si aldri syk - det er vel to år siden sist;) Jeg er virkelig knallheldig der. God, god bedring! Håper det ikke utvikler seg, for det er jo alltid en sjanse for at det ikke gjør det. Må bare ogsi si at jeg elsker det bildet fra True blood bokserien - det er rått og sexy;) Må få rotet meg til å lese dem. De to andre ser også veldig interessante ut, og jeg vil lese dem også. Gleder meg spesielt til å endelig få lest Alice in Wonderland.

SV; Tusen takk, jeg liker veldig godt det bildet selv også - men så blir også ethvert bilde Dina er på automatisk fint;) Det er bare pur lykke å gå i skogen med henne; enn så klisjé det er, er jeg virkelig i mitt rette element da;D Og åh! Bare SUPERGLED deg til å smake mangostan!! Jeg skulle bare så gjerne sett uttrykket ditt når du får smakt den - HELT fantastisk frukt, og du får kjøpt den i asiatiske butikker. Det er virkelig en superfrukt, for den er proppfull av energi og smaker bare så himmelsk godt;D Du må med én gang du har smakt den fortelle meg hva du syntes om den;)

08.jun.2010 | 02:08
URL: http://supernate.blogg.no
MARITA GUNDERSEN :

ha en fin tirsdag du også :D

08.jun.2010 | 09:53
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
missM :

Tar av og til litt tid for meg også å svare på innleggene, jeg gjør det alltid, men det kan gå en dag (eller to) før jeg svarer. Men sånn må det nesten bare bli, man har jo litt andre ting å gjøre en å blogge også ;)

08.jun.2010 | 10:14
URL: http://loosethreads.blogg.no
-monica:

stakkars.. spis c-vitaminer og hvil mye, så går det bra;) god bedring..

SV: hadde veldig mye eksamenslesning.. men nå er det ferie!! xD!!!

08.jun.2010 | 13:34
URL: http://moncg.blogg.no
Gossip Boy - Vegard:

Jeg kjøpte den på en vanlig rema els! :)

Finnes vel ca over alt ! :))

08.jun.2010 | 13:52
URL: http://veggizgossipboy.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN: Takk Marita!ha en fin tirsdag du også!<3

08.jun.2010 | 14:59
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits