08.jun.2010 | 16:00

SATC 2
Tips: På SF Kinoer får du nå tilbud om å få et rabatt kort (1/2 pris) til kr 25 i tillegg
til billettene. Ganske greit,gjelder fra man-tors i 3 mnd. Tror det er rabatt for 4-5 filmer.. Jeg
og Nina m. skjønte ikke helt kortet,men vi fikk jo rabatt.


Ja,da har jeg fått somlet meg til å skrive om gårsdagen.Skal prøve å skrive kortfattet. Jeg og Nina m. var å så på "Sex and the city 2" i Lillestrøm i går kveld.  Jeg synes filmen var kjempe bra og morsom til tider . Sex and the city 2 forsetter i sin vante gang,og vi får masse fine uforglemmelige øyeblikk,morsomme Samantha øyeblikk og litt lovedrama!

Anbefales!


Min navnesøster! Nina M.
Før kinoen så gikk vi rundt på senteret,og turen gikk innom bokhandelen.. Det var 3 for 2 engelsk pocket på Ark bokhandel.  Jeg skulle ha original versjonen av "Alice in wonderland" av Lewis caroll. Så hun tok dem med i dealen,så jeg fikk jo den "gratis". Spanderte mat på henne etter på,og litt fram & tilbake spandering,så skylder jeg henne litt penger.hehe.. Blir alltid noe sånt,enten man spanderer det osv. Men skal jo betale tilbake neste uke!Nina m. Hvis du leser det,takk for boken! Du ville ha den egentlig,men så fant du jo de to andre. Du kan låne boka når som helst! Jeg har ikke sett på alle filmatiseringene av "Alice in wonderland" ennå,men husker såvidt å sett en annen versjon for et par år siden. Blitt interessert i eventyret og Lewis Carolls fantastiske forteller evne og John Tenniel sine illustrasjoner i originalen!

I går fikk jeg også siste tilskuddet i bokhyllen min, nemlig første bok av "Trueblood" bokserien. På fredagen fikk jeg Sue Graftons første bok i alfabetkrimserien hennes. Heldigvis kostet ikke de bøkene mye,og jeg tok b-post(billigere sending,men tar litt lengere tid enn a-post).

Bunn og grunn så var gårsdagen fin dag,fin film! Koselig å komme seg litt ut! Selvom kontoen min begynner å minske betraktelig,så var det fint å komme ut!

Håper alle hadde en fin mandag!


DELTA PÅ MIN FOTOKONKURRANSE MED DET ENKLE TEMA:SOMMER! Du kan vinne premier!!!

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!izzy:

Har veldig lyst til og se Sex an the city !

08.jun.2010 | 16:19
URL: http://izzy8.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits