09.jun.2010 | 00:41

Dagens som var og natta!

Nå er dagen over,eller rettere sagt tirsdagen er vel overstått. Dagen gikk innmari fort og jeg har ikke gjort noe særlig annet en å slappe av,drukket mye vann/saft for den såre halsen min. Vært utrolig slapp og sliten,og ikke minst den dumme hodepinen som kommer med. Fremdeles å har ikke det brutt ut noe særlig forkjølelse,har bare sår&ekkel hals,hodepine og slapphet.

Var innom bloggen Loosethreads og hun kom med et bra tips til bilderedigering,eller rett & slett gjøre bildene mer fancy og kulere. Denne funksjonen(som du kan se på bildet ovenfor) heter Poladroid(se demostrasjonsvideo på forsiden),og du kan laste det ned ved å klikke HER. (det er også demonstrasjonsvideo på forsiden i sidemenyen,jeg skjønte ikke helt greia i begynnelsen..men se videoen så forstår du litt bedre!).

Tja,hva mer skal jeg si om tirsdagen,sett på frustrerte fruer. Sovet i et par  timer,ryddet rommet mitt og lastet ned noen sanger. 

Nå skal jeg kose meg med tomatsuppa vi hadde til middag som nattmat,så legge meg. Kjempe trøtt nå..

Jeg har en fotokonkurranse gående hvor du kan vinne premier på.Klikk her for å lese mer om konkurransen og delta.
Tema for konkurransen er ; Sommer!
Bella,mitt lille og søte Dverghamster på 1år..


Hilsen4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!izzy:

SV: Da må jeg nesten se den filmen da :)

09.jun.2010 | 08:15
URL: http://izzy8.blogg.no
-monica:

det så bra ut.. var det gratis program?

09.jun.2010 | 10:37
URL: http://moncg.blogg.no
cathsverden:

NINA :)

nå er den store twilight konkurransen i gang på bloggen min. jeg vet du sa du ville delta når jeg fikk ordna det så da sier jeg ifra til deg, nå er den her :D har samlet masse premier fra dubai og london så jeg håper du vil være med :)

vet ikke helt hva som er galt her, men jeg får bare sett halve innlegget ditt?? :S ser ikke alt du har skrevet jeg....merkelig. veldig søt dverghamster da:)

09.jun.2010 | 13:39
URL: http://cathsverden.blogg.no
I r l i n - Nå med designhjelp-videoer:

sv; tusen takk for kommentar! :D

09.jun.2010 | 14:11
URL: http://irlins.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits