09.jun.2010 | 15:03

På jakt etter den rette

Kom over en artikkel på MSN STYLE/WOMAN,og tenkte å dele tipsene fra artikkelen med dere. Men hvis dere heller vil gå direkte til kilden kan dere lesen hele artikkelen med bilder HER.


1. IGNORER VENNINNER SOM SIER "DU FORTJENER SÅÅÅ MYE BEDRE".
Kjempekoselig å høre,men kan gjøre deg enda mer kresen og vanskelig med fremtidige kjærester.  Når et forhold ikke fungerer er det som regel en god grunn til det,og det kan godt være kjemien som stikker kjepper i hjulene deres.2. TENK GJENNOM HVA SOM GJØR DEG LYKKELIG.
Trives du med livet ditt som som det er nå,blir det enda bedre når du skal dele det med en annen.Kanskje du leter etter en som du kan dele dine hobbyer og interesser med.3. SE OVER SJEKKLISTEN DIN
Har du en lister over hvilke krav "drømmefyren" din skal ha,da er det lurt å korte ned på lista og ha mer realistiske krav til den "rette" og være mindre kresen.


4. IKKE PLANLEGG BRYLLUP
...etter første stevenemøte eller andre for den saks skyld. Koselig å at du ser en framtid med fyren,men det lønner seg å vente så man ikke skremmer bort fyren.


5. IKKE SAMMENLIGN KJÆRLIGHETSLIVET DITT..
... Med en romantisk komedie.Lev livet i virkeligheten, det finnes faktisk menn som kan måle seg med filmenes drømmeprinser, men de kommer sjelden i samme format.


6. FINN UT OM DU FALLER FOR FEIL TYPER OG HVORFOR?
Kvinner har en tendens til å gå inn i et forhold med håp om å forandre mannen de er sammen med. Da trenger du ikke en mann, men et oppussingsprosjekt. Faller du for badboys er du tydeligvis ikke klar for forpliktelser..
©Alle bildene er hentet fra wehearit.com og tilhører de rettmessige eierene,bilde under punkt 4 tilhører Getty images,og det siste har jeg tatt.

LES MER I ARTIKKELEN-HER!

-Hva med deg? på jakt etter den rette eller har du funnet h*n?6 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cathsverden:

SV: hehe ok venter spent på mailen med dine svar da:)

jeg har vanlig internett explorer, den så rar ut i sta, men helt ok ut nå. jeg har det samme problemet med mozilla faktisk. da ser bakgrunnsbildet mitt rart ut noen ganger :P

09.jun.2010 | 15:53
URL: http://cathsverden.blogg.no
Dagens Plukker:

Dette innlegget er på forsiden av Femelle.no! :)

Takk for et kjempegodt bidrag!

09.jun.2010 | 17:10
URL: http://femelle.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Dagens Plukker: Bare hyggelig! må spre bra artikkeler og tipse andre om de=)

10.jun.2010 | 07:57
URL: http://nina89.blogg.no/
Trine:

Så fine bilder du tar!

11.jun.2010 | 16:52
Nina C(er å finne på wordpress):

Trine: Er ikke mine bilder,men hentet de fra det fantastiske nettstedet weheartit.com.. det nederste tilhører meg,resten henholdvis artikkelen på msnstyle og wehearit!

12.jun.2010 | 00:08
URL: http://nina89.blogg.no/
MARITA GUNDERSEN :

gode råd :)

14.jun.2010 | 00:40
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits