10.jun.2010 | 00:16

Onsdagen som var

Da var dagen over,og jeg skal snart i sengs. Irriterende når man er i startgropa på en forkjølelse,eller ei.
Nå har jeg bare tørr,ekkel,sår og slimete hals.

Men,men..får se hvor det går.

Natta!.
2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Fotograf Bent Erlend Ousz:

Så fint designet ditt er blitt ! :-)

Sv: Hm, arkene finner jeg ikke gitt!, men det får bare være :p

10.jun.2010 | 00:25
URL: http://ous.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Te er digg :)

Sv; Hehe så kult at du bare tok den sånn på sparket, da! Høres ut som en stilig tatovering også :) har du bilde av den på bloggen noe sted? Ååå nå er det bare 3 timer igjen, og jeg gruer meg skikkelig! Redd jeg skal begynne blø masse eller noe :p har nesten ikke sovet inatt hehe.. men det er ikke så vondt som man altså forestiller seg? :p

God bedring! Håper ikke du blir forkjøla :(

10.jun.2010 | 09:18
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits