10.jun.2010 | 08:15

En morgenfugl


En liten linerle på terrasse kantenHar ikke fått sovet så godt i natt,så jeg har prøvd å gjøre de tingene ovenfor. Har ligget å tenkt mye på ting og tang. Mest har jeg lyst å ta en ny tattovering snart,og jeg har motivet klart. Tenkt på å tattovere et latinsk ordtak "Dum spiro,spero"( Så lenge jeg puster,håper jeg).  Vet ikke helt når jeg skal ta den,men ikke helt ennå.

Så har jeg begynt å lese i "Alice in wonderland"( Igjen!). Denne gangen original versjon,ikke filmversjonen. Den jeg bestilte for et par uker siden var ikke selve originalen skrevet av Lewis Caroll,men delvis av Tim Burton og manusforforfatteren for filmen. Boka var jo i seg selv ganske lettlest og fint,driv i historien. Kan jo merke forskjell allerede nå,men kanskje pga jeg leser i "feil rekkefølge".

Tilfelle noen lurer på hva det som delvis stikker ut på "sove" bilde,er det hånden min som er lukket,ser ut som en albu i en merkelig posisjon  eller noe.Så ble jeg litt glad å høre at "dagens plukker" på online magazinet for jenter "Femelle" hadde valgt å bruke en av innleggene mine på forsiden dems. Det var dette innlegget her som var på forsiden.Selve artikkelen og idéen bak innlegget var en artikkel jeg leste online på WOMAN/MSN STYLE.

Ta en tur innom Femelle.no og klikk Ping for legge igjen url adressen til ditt innlegg,som du mener bør være på deres forside. Kanskje du er heldig å blir plukket ut av "dagens plukker".


Nå er jeg usikker om jeg skal sove eller ei,begynner å bli ganske trøtt og sigen nå. Vi får se!

God morgen alle sammen!
4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Mita:

SV; Ja, skal studere tre år på høyskole. Tenkte å gå førskolelærerlinja. ;-)

10.jun.2010 | 13:19
URL: http://mitiz.blogg.no/
Renate:

sv: Takk, var så deilig og bli ferdig med eksamen, så syndes at jeg fortjente den shoppingen jeg også :)

Ha en fin dag videre :)

10.jun.2010 | 14:47
URL: http://rkva.blogg.no
missM :

Var ikke så vanskelig å pusse opp, litt tålmodighet med en liten pensel og to strøk, så ble den enda bedre en ny :) Ganske gøy å sykle rundt på også!

10.jun.2010 | 17:01
URL: http://loosethreads.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Renate: Det kan jeg tenke meg ! shopping er jo den perfekte "gaven"=)

12.jun.2010 | 00:31
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits