10.jun.2010 | 23:57

I found myself in wonderland


Vært i "Wonderland" mesteparten av dagen. Har tatt et dypdykk i Lewis Carolls klassisker "Alice in Wonderland". Har kommet godt i gang,og skal lese videre senere.

Skal preike litt om min torsdag. Egentlig skulle jeg på kino med Hanne og Anne Marthe,og noen andre. Men så ble det ikke noe av.  Kinotur kan man alltids ta igjen senere.

Formen var heller ikke på topp heller, en slags blanding av pollen og forkjølelse har jeg. Jeg nyser som bare det,snørra renner og øyene renner. Halsen er ekkel og slimete. Ja,vet masse ekkel fakta.  Her sparer jeg ikke på kruttet. 
Nei,har ikke noe særlig annet å si om min kjære torsdag akkurat. Har vært en lang dag for meg,stod opp før klokken sju om morgenen. Men gikk å la meg igjen rundt ti tiden etter andre forsøk. Ekkelt å være så trøtt,men ikke få sove. Du føler at øyene dine er som sandpapir og kroppen orker ikke noe.

Nå skal jeg prøve å sove igjen. Se om jeg får en god natts søvn. Skal møte Hanne og Nina m. i morgen. Vi skal på byfesten i Lillestrøm. Det er Donkeyboy konsert 20.30 i morgen på hovedscenen på torvet!

Natta alle sammen! Ønsker alle en fin fredag og en god helg!

-Hilsen Nina!xoxoxo1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Gossip Boy - Vegard:

Åja! :P er driiit digg med ferie/"ferie". men blir jo en del jobbing, men det er greit, blir penger av slikt!

11.jun.2010 | 14:54
URL: http://veggizgossipboy.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits