12.jun.2010 | 01:34

Donkeyboy in the rain!


Nina og Hanne

I går var jeg,Nina og Hanne på gratis Donkeyboy konsert på torvet i Lillestrøm i forbindelse med Byfesten i Lillestrøm. Selvom det var regn og guffent ute,så møtte ganske mange opp! En kjempe fin konsert!
Hadde ikke med meg digitalkameraet mitt,men brukte mobilkameraet mitt. Det er ikke så god zoom på denne her som et vanlig kamera.Men fikk knipset en del bilder!

Regner med at forkjølelsen ikke ble bedre å stå ut i regnevær,men en jakke som ikke er så regntett som jeg ville ha den til å være. Men,men.. Det får gå!

Har fundert litt,om jeg skal bytte til Wordpress istendenfor blogg.no. Litt usikker pga jeg vil ikke miste de fine leserne som titter innom bloggen min. Men lurte på (hvis) jeg flytter til wordpress om noen av dere vil følge bloggen min videre? Kommer til ha denne her tilfelle jeg ikke liker eller vil blogge på wordpress lenger,litt fallback blogg. Men dette er bare små tanker..

Hva sier dere bytte til wordpress eller være på blogg.no??

4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!vktoria:

(så mange regler før man skal kommentere, hehe. )

jeg skal på donkeyboy konsert i sommer, gleder meg ! :D

12.jun.2010 | 02:55
URL: http://vktoria.blogg.no
Hanne Madeline:

åå, så gøy :D elsker å være på konserter! jeg stemmer for blogg.no!

12.jun.2010 | 15:32
URL: http://hannemadeline.blogg.no
cathsverden:

SV: uff ja, det er så kjipt det når man har venta sååå lenge på å få se filmen også ødelegger folk på den måten. nå slapp jeg billig unna på new moon, var bare litt skriking, men er plagsomt likevel når dem skriker så lenge at man ikke får med seg hva som blir sagt på filmen:P

har du forresten fått med deg traileren til sesong 3 av true blood? ;)

12.jun.2010 | 15:47
URL: http://cathsverden.blogg.no
cathsverden:

SV: ikke sant, kjenner jeg får gåsehud over hele meg :)

12.jun.2010 | 15:53
URL: http://cathsverden.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits