15.jun.2010 | 05:53

Tidlig morgen


©Nina C.G
Tror jeg kanskje er den eneste som er oppe..Værtfall i hjemme. Fikk ikke sove så godt og bestemte meg for å stå opp å se om jeg blir noe trøttere.Mest har jeg lyst å gå meg en lang morgentur,være skikkelig sporty. Har mye energi i meg nå,men regner meg at energyboosteren går dramatisk ned om et par timer når kroppen får med seg hva klokka virkelig er.

Bilde ovenfor tok jeg i går,det er ikke redigert (bare endret størrelsen på bildet). Ble veldig fornøyd med det.
Hender at man får et blinkskudd av og  til..

♣Dagens planer:
  • En liten handletur i Lillestrøm
  • Skoleavslutning til Marita på skolen hennes
Husk å stem på din favoritt i fotokonkurransen jeg har på bloggen,4 finalister. Klikk HER eller kikk på innlegget under for å gi din stemme!

Håper alle får en fin tirsdag!
0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits