15.jun.2010 | 15:17

Tar gjerne mot..

Fyrstikker til å holde øyelokkene mine oppe. Etter siste innlegg(stod vel opp halv seks idag tidlig) så la jeg meg igjen. Ble ikke noe gå tur på meg. Er ofte det er bare med tanken,hjernen vil noe ,men kroppen sier nei.
Nå er jeg kjempe trøtt og sigen,mye er til å skylde på søvnmønsteret mitt. Så jeg har jo meg selv å takke for den delen. Men siste par månedene har jeg hatt frit og daffet rundt hjemme,og ikke vært noe særlig annet en hjemme pga dårlig råd til å farte rundt til vennenene mine.På bilde ser dere kjolen jeg skal ha på meg ,på skoleavslutningen til min lillesøster Marita,skal ha en hvit belte i livet med sommerfugl på og en bolero over.

Idag har Jeg,Marita og Mamma vært på en liten shoppingtur til Lillestrøm. Fikk handlet oss noe småting hver. Jeg kjøpte meg en ny sommerkjole for 199kr på Cubus,strømper,en deilig & myk skjorte fra bik bok (som jeg fikk av Marita//tilbud 3 for 99 kr) og litt undertøy.. Fant meg en perfekt bh som ikke er for stram eller ekkel,og rett og slett perfect..hehe^^


©Nina C.G

Skal ta bilder av noen av tingene senere. I morgen skal jeg på en liten kinotur igjen,så kanskje jeg skal ta på meg den andre sommerkjolen hvis været tilsier det!


Så jeg regner med at dette blir det siste innlegget for i dag,hvis ikke jeg er helt dødsliten når jeg kommer hjem igjen. Nå drikker jeg iskaffe fra tine til den store gullmedaljen. Men har drukket det så mye nå at jeg er vel "immun" mot det lille av koffein som er i den. Men en kaffeoliker for det! luv it!


Håper alle for en fin tirsdag som sagt! Og ikke glem å stem på bidragene som er videre i min fotokonkurranse,klikk HER!!!!Masse fine bidrag.. Tar ikke lange tiden å stemme folkens!

-Hilsen Nina
12 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Så supersøt kjole Nina. kjempefint Sv, takk skal du ha.Jeg blogger nok noe innimellom ja. Klem.

15.jun.2010 | 15:46
URL: http://www.trinecam.blogg.no
cathsverden:

sv: hehe klarer du alle sammen i sommer da ?

15.jun.2010 | 16:25
URL: http://cathsverden.blogg.no
Mariann Johansen ♫♥♫:

Så fin kjole! Skjønner godt at du er trøtt, kaffe hjelper dessverre bare litt på vei..! :)

15.jun.2010 | 17:13
URL: http://famjohansen.blogg.no
Birte - Bitte Liiten <3:

sv: Det tviler jeg ikke på. Når jeg ser filmer fra Paris, drømmer jeg meg helt bort. Det er jo så nydelig å se på :) Det er jo forståelig, og jeg skjønner godt du ikke vil reise ditt aleine!

Det er er heller ikke noe jeg tviler på. Du er jo så heldig som fikk oppleve Athen! Så koselig, i blant trenger man gode venninner ? og da er det godt å ha dem på same rom også :) Å være selvstendig er veldig bra på mange måter :)

15.jun.2010 | 20:25
URL: http://bitteliiten.blogg.no
Rebekka:

Har faktisk samme kjolen selv, tror jeg. Rett og slett nydelig : D

15.jun.2010 | 21:24
URL: http://rebekkasteen.blogg.no
kari:

SV: Ja Madcon sin Glow ELSKER jeg <3

Jeg har det veldig bra, men sliten. 70% studium og 60% jobb + to muntlige eksamner har tatt på. Glad det er ferie om tre dager <3

15.jun.2010 | 21:37
URL: http://lillesmurf.no
LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET :

for en nydelig kjole!!

15.jun.2010 | 23:59
URL: http://lindahjohnsen.blogg.no/
missM :

Kjempefin kjole :) Likte den!

Og ikke noe er som å finne den perfekte BHen. Det synes jeg er vanskelig ;)

16.jun.2010 | 00:08
URL: http://loosethreads.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET:Aw. tusen takk!^^,

16.jun.2010 | 00:22
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Birte: Håper det blir en realitet iløpet av året,eller til våren neste år=)

16.jun.2010 | 00:26
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

© Mariann Johansen:..nei..kaffen hjalp ikke..hehe

16.jun.2010 | 00:29
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

TrineCam: Tusen takk trine<3 kommer til å titte innom bloggen din av og til framover.. har bloggen din lagret på bookmark menu på nettleseren min.så jeg får vite når du har ny innlegg. =) eller jeg må trykke på menyknappen,så får jeg de nyeste innleggene hehe^^

16.jun.2010 | 00:30
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits