17.jun.2010 | 03:58

Sometimes,I need somebody who can make me feel allright


Litt dårlig bilde,men endog..Fra skoleavslutningen til Marita i går!

Hmm. Rakk ikke å lage et slikt innlegg som dette fra tirsdagen som var.På tirsdagen var vi på Nannestad VGS for å se Marita motta vitnemålet/kompetansebeviset sitt. Hun er nå ferdig med videregående,og nesten 13 års skolegang. Nå er det høyere utdanning som er neste.

Lille K-man(kallenavnet som jeg har på nevøen min) var med på skoleavslutningen på tirsdagen, med moren sin,kjempe flink gutt som holdt ut så lenge,med masse lange taler og annet. Ikke like lett for en liten gutt på 4år.


Onsdag;  Var jeg og Hanne på kino i Lillestrøm å så på "Prince of Persia"(kjempe fin film,likte den godt! Anbefales! ).
Før kinoen var litt eting på Burger King,og litt tusling rundt i Lillestrøm. Utenfor Lillestrøm City(senteret) har det kommet denne skulpturen under.


Noen som vet hva dette er? eller skal forestille??

Anyway,hadde en fin onsdagkveld hjemme med familien,vi poppet popcorn og så på filmen "No country for old men". Kjempe bra(litt creepy film siden han går rundt med den luftpistolen eller trykkluftpistolen og dreper folk) film,vunnet en del Oscar også.
Etter filmen så så jeg og Marita på disc 2 av sesong 4  i den kjempe brae og favoritt serien min; Grey's Anatomy! Nå skal jeg legge meg.. Klokken er snart 4 om morgenen.

Takker for all besøk og kommentarer som har kommet! Husk å stem på deres favoritt bilde i min fotokonkurranse et par innlegg under! Dere har til klokken 21.00 i dag!


"Natta".. Blogges og preikas folkens!

Fått denne sangen her på hjernen!

Donkeyboy med "Sometimes"..
4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!BENT ERLEND OUS:

Ser i bunn og grunn ut som en rev, som har blitt påkjørt og latt ligge for å dø :p

17.jun.2010 | 04:18
URL: http://ous.blogg.no
Line - She roxBADass:

Jeg vet hva det er! DET ER KUNST :D

17.jun.2010 | 11:26
URL: http://anonymoususer.blogg.no
Nina-Martine:

Haha, det ser ut som en rev av noe slag..... ?

Og jeg elsker No Country for Old Men, en genial film av Coen-brødrene :)

17.jun.2010 | 13:09
URL: http://summerair.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Line: hehe^^; ja,det er vel det det skal være regner jeg med!=)

17.jun.2010 | 15:58
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits