18.jun.2010 | 02:57

Et lite nattainnlegg/morgeninnlegg


©Nina C.G
Tiden har virkelig flydd av gårde i går.  Først å fremst var det i går vi egentlig skulle skaffe oss en katt  fra Dyrebeskyttelsen. Men så var det mye surr med banken og minibanker som er tomme,og vekterstreiken. Vi følte det er mye bedre å vente til mandagen som kommer da pappa har fått lønn og får feriepenger samme uke.
Men jeg sov til rundt 15.00 tiden ettersom vi ikke skulle dra til Oslo. Hjelpesentralen(Dvs Dyrebeskyttelsens hovedkvarter) er åpent fra 17.00-20.00.Resten av torsdagen gikk over med pctid,tvtid,lese videre i "Alice in wonderland" og se på filmen "P.S : I love you". For en super film, kjempe fin og rørende film. Neste på agendaen er å låne/kjøpe boka som filmen er basert på.
Etter filmen var det tid for "Grey's Anatomy" tid,og disc 3 av sesong 4. Det merkelig var at episode 10 eller 11 var ikke på cden selv om det stod det. Noen flere som har opplevd det?På fredagen(altså idag) skal jeg være med på Sommerfest med broren min Arne og svigerinnen min Anette. Jeg ble invitert på Expormas  sommerfest for de ansatte etter å jobbet der for 2 uker siden. Kjempe koselig å "bli tatt inn i varmen" så fort. Fullt mulig at jeg jobber der når det er messer fram over i tid.

Så ville bare poste dette innlegg for jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge så mye på fredagen. Kanskje et innlegg før jeg drar av gårde. Eneste vi har fått vite er at vi skal være ute,og være kledd for å være ute.

Natta! Håper dere hadde en fin torsdag!

Klem fra Nina!0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits