18.jun.2010 | 15:36

Et innlegg på farten


//klikk på bildet for å komme til bildekilden(weheartit).

Ja,da har jeg stått opp. Eller rettere sagt,jeg har jo vært oppi over en halv time eller mer. Sitter imorgen kåpen og tights pga jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg,og så er joggebuksene mine som jeg liker aller best i vask eller på tørk.

Vet sånn ca hva jeg skal ha på meg til Sommerfesten jeg skal på. Skal ditt med storebror og kona hans,siden det er på jobben der de har jobbet,det skal være.Været er ganske dårlig og guffent,og kaldt. Så ikke noe korte kjoler eller skjørt for min del.

Da blir det olabukse og en tunika av noe slag. Håret vet jeg ikke helt hvordan det skal se ut,men det blir like fett og slappt med en gang jeg gjør noe med det.

Nå må jeg rydde litt på rommet mitt, K-man(nevøen min) skal på overnattingsbesøk her hjemme siden vi andre skal på sommerfesten.Men vi skal spise middag alle sammen i morgen. Blir nok koselig.
(K-man er bare et kallenavn jeg har på nevøen min siden han heter Kristoffer...tilfelle noen lurte..)


Hva skal dere i dag? ellers i helga?God helg alle sammen! Vi blogges iløpet av helgen!
0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits