19.jun.2010 | 20:21

Sommerfest på eventsonen


//litt kornete bilde,men det var ganske dunkelt i Lavoen vi var i  går.
Var ikke så veldig flink til å ta bilder i går,men hadde det kjempekoselig i går med Anette og Arne på sommerfesten for de som jobber på expocat( på exporama på Hellerudsletta).

Selv om været var ganske guffent hadde vi det koselig de som var der. Det var forskjellige leker
( øksekast,bueskyting(hvor jeg fikk 50 poeng), quiz,oppgaver med hjernetrim og andre ting. Altså ikke den vanlig party faktoren, men en kveld fylt med god musikk,god mat og masse gratis drikke(alkohol).

Laget jeg var på vant ikke,men vi gjorde en bra innsats!

Så jeg anbefaler eventsonen hvis du skal ha en bursdagsfest som er litt annerledes(det er bl.a mulighet for paintball).

Det var bare Vikingfjord(rusbrus) som falt i smak hos meg,og de fikk jeg på løpende bånd av ulike personer som prøvde å sjenke meg.hehe.

Men drakk litt vanlig brus(cola) og vann utover kvelden. Men det ble vel 7-8 stk iløpet av en lang kveld. Men eventsonen sluttet rundt tolv,og vi kom hjem rundt ett tiden. Jeg lå over i Fetsund siden Arne og Anette så Pappa skulle slippe å hente meg, og Anette og Arne skulle hente Kristoffer i Gjerdrum pga han overnattet hos farmor og farmor(dvs moren og faren min).,

Nå er jeg ganske sliten og trøtt! Så blir ikke noe mer blogging utover kvelden(ehm.vi får se! vet jo aldri med meg).
Nå skal jeg lese "Regines bok. En ung jentes siste ord". Marita er ferdig med den,nå er det min tur og så Mammas.

Hvordan var din fredag? God helg alle sammen!
2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET :

gjode ikke så mye, bare slappet av :)

good helg

19.jun.2010 | 20:39
URL: http://lindahjohnsen.blogg.no/
Frk. Skrævhøne:

SV: Takk for kommentar. :)

Har sendt deg en venneforespørsel. Godkjenn den, så sender jeg deg en melding om hvordan du kan gå frem for å skrive til en person på Death Row.

Skrævhøna

19.jun.2010 | 21:11
URL: http://minvackravarld.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits