22.jun.2010 | 01:43

Når mørket senker seg

Høres kanskje litt dyster der. Slapp av,skal ikke komme med et slik innlegg. Nå er det tid for legge-seg-og-sove-og-håpe-på-en-fin-arbeidsdag-og-ikke stressende-én søvn.
Skal jobbe senere idag,jobbe på Exporama som vikar. Skal skrive arbeidskontrakt i morgen også,blir vel noen få jobbdager i her og der iløpet av månedene som kommer.

Servitør er jobben jeg skal i dag,og ikke akkurat favoritt jobben min heller,men hender at jeg over"gruer" meg for å si det på den måten. Men,men inntil noen finner opp en måte å dyrke penger på et tre,så må jeg jobbe. Må bite i det sure eple som kalles livet,ikke sant?//Synes dette bilde er et sterkt bilde,søt bilde.
De som har fulgt med på sesong 5,og sniktittet
på sesong 6 (som jeg har gjort) vet det..
(bildekilde)
Skal ikke klage,det er mange som er arbeidsledig i Norge. Så skal være fornøyd med  jobbene jeg får.   Begynt å få litt vondt i ørene mine igjen,spesielt på det øret som jeg hadde ørebetennelse og sprekt tromhinne på. Nå småverker det andre øret litte gran. Vet ikke om det bryter ut eller ei. Håper ikke det.Sånn banen ville jeg gjerne ha..
(bildekilde)
Har blitt ferdig med "Regine Stokke-En ung jentes siste ord" og skal komme med en bokanmeldelse eller rettere sagt bokanbefaling, senere i dag etter jeg har kommet meg hjem fra jobben. Vet ikke hvor lenge jeg skal jobbe, alt fra 9-10 timer eller mer. Begynner værtfall kl 11. Skal opp å dusje,kle på meg svart bukse og hvit skjorte..


Nå tenkte jeg på å høre litt på musikk før jeg legger meg, har fått lastet den de to første episodene av sesong 3 av Trueblood♥Så skal se på de enten idag(etter jobb) eller onsdagen.  De siste kveldene har jeg og Marita hatt "Grey's  Anatomy" maraton (sesong 4). Elsker den serien♥ Gleder meg til en spennede 6 sesong til høsten,selv om jeg kan se ferdig hele sesongen over nett tv/laste ned,så skal jeg holde tradisjonen å se Greys på tvkassa.Fra Grey's Anatomy Sesong 3(hvis ikke jeg tar feil..).
(bildekilde)

Da sier jeg natta folkens! Ønsk meg lykke til på jobben!
- Hva jobber du som?/eller ønsker du å jobbe med?
-Hatt en fin mandag??


Natta..ta vare på deg selv,dine venner og kjente. Grip dagen!


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

Lykke til på jobben i morgen;)

22.jun.2010 | 01:48
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Stine M. :

Lykke til på jobben da :)

har ikke jobb, skal begynne på restaurant og matfag til høsten og ender vel opp som kokk tilslutt. Har ingen anelse hva jeg vil bli, men er jo bra og kan lage mat - og det er vel noe jeg uansett må gjøre resten av mitt liv. Derfor ble det den linja :)

22.jun.2010 | 01:52
URL: http://stinerasch.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN:Tusen takk søs<3

22.jun.2010 | 20:16
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits