22.jun.2010 | 10:15

Off to work I go


//litt random bilde..
Da rakk jeg lite "morgeninnlegg",dette er ikke vante saker på bloggen min at du får et tidlig innlegg. Hender kanskje hvert skuddår. hehe neida.

Har ikke mye tid til rådighet,så jeg ville bare ønske alle en god dag! Håper jeg får en fin arbeidsdag,og ikke en stressende. Når jeg først stresser,så er det mer større sannsynelighet for at jeg roter til ting som er enkle. Masse annet styr.

Men skal prøve mitt beste.. Nei,nå må jeg få på meg den hvite skjorta mi. Har ikke tatt den på i fare for at jeg sølte noe på den. Ser ut som det blir en fin dag idag!

-Skal dere noe spesielt?Takk for alle kommentarer som har kommet inn,og vil komme inn.Skal svare på de senere i kveld når jeg kommer fra jobben! Har ikke tid nå.

Ha en fin dag alle sammen som titter innom bloggen!


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Hei Nina. Ha en fin dag på jobb. Klem.

22.jun.2010 | 11:35
URL: http://www.trinecam.blogg.no
LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET :

kos deg på jobb:D

22.jun.2010 | 12:08
URL: http://lindahjohnsen.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits