22.jun.2010 | 20:31

I'm so tired now...//hehe. litt random bilde.. Søtt og morsomt,ikke sant?
(bildekilde)

Gawd.. sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttteeeeeen.. Jobbet fra 11.00-19.30, hatt mye å gjøre og stelle stand. Mest av alt MYE RYDDING.Men heldigvis var vi en del utover når middagen var.

Det var 230 gjester på Exporama (Hellerud sletta), fra Stabburet(merkevare;ulike vareslag). Det var heldigvis buffé. Men endog mye ryddig. Det var heldigvis mange mer servitører utover ettermiddagen/middagen.

Var ikke så ille som jeg forestilte meg, stress var det. Men ganske grei arbeidsdag. Sliten i rygg og beina mine .Så jeg skal slappe av litt på senga nå. Er slappfisk nå..

Morgen er det kanskje,og jeg understreker kanskje, at vi skal til Dyrebeskyttelsen i Oslo å titte på katt.Men da må alle være ledig i morgen. Så må vi se om vi har nok cash eller om vi venter til neste uke. Vi får se.

Gir updates om hvordan anskaffelsen av katt går, dere merker nok hvis vi har fått katte hjemme. Foreløpig er det ikke noen hjemme.

-Hva har dere gjort idag?

Hilsen Nina=D1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET :

så flink du er som jobber så lenge:)

hehe utrolig søt katt :)

23.jun.2010 | 02:28
URL: http://lindahjohnsen.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits