25.jun.2010 | 17:08

Spillkveld

Ikke noe ulovelige greier dette vettu. Jeg skal snart til Jessheim og til Hanne. Der skal jeg møte Astrick,Nina M og Hedvig. Blir litt reunion siden jeg ikke har sett Astrick og Hedvig på en god stund. Vi skal spille litt brettspill og andre spill,lenge siden sist. Jeg elsker å spille spill(kort/vanlig brettspill),de hjemme liker ikke å spille.Så det går noen lysår mellom hver gang jeg får spilt spill. Hanne er snill og skal diske opp med mat til oss også!


//bilde tatt i Hellas.På gjestehuset. Vi spilte en del
kortspill for å fordrive tiden. Her bygger vi
korthus..

Ja,hmm..Hva mer skal jeg skrive.. Jo,har forresten fått mer sommerlig bakgrunn og header. Greier ikke å fikse noe design,så jeg fikser det som jeg greier.

Har ikke tatt før og etterbilde,hender jeg bytter bakgrunn ofte. Så før så hadde jeg en mer grålig bakgrunn og header. Så nå blir det lysere design.Full mulig jeg endrer det etterhvert.

Så det er bare å si fra hvis du er god på design og vil hjelpe til(gratis). Trenger litt forandringer på bloggen. Ikke noe galt med det jeg har,men jeg er litt i forandrings modus nå.
//kom gjerne med forslag til bakgrunner som er sommerlig. Skjønner ikke hvordan jeg
endrer farge på teksten i selve innlegget ..
Alt går bra med Miley, jeg fordyper meg i "Katter for Dummies" og "Katte eieren".  Ikke noe lurt å lese så mye på sykdommer,blir litt beskymret mamma. hehe
Men Miley er i fin form!//koser seg med leken sin "Kong Wubba".

-Hva skal dere i kveld?
- Forslag til småting man kan forandre på designet?
Vel å merke så er jeg ikke så flink med design,men forslag til bakgrunner osv..


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!missM :

Jøss, finnes det bok om katter for dummies også. Så gøy, hehe. De bøkene finnes om alt.

Bra du fikk noe godt ut av tipsene, er veldig typisk at man får de beste ideene når man har lagt seg :)

25.jun.2010 | 22:21
URL: http://loosethreads.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits