26.jun.2010 | 22:19

Kom igjen folkens!Don't by shy!

Vil bare si fra at jeg har en spm runde gående! Det er bare å stille spørsmålet i kommentarfeltet under eller sjekk ut selve innlegget hvor jeg skriver om spørsmålsrunden min,tre innlegg under.

Dette er den første runden min,så hadde vært koselig å fått et par spørsmål! Du kan spørre om hva som helst!
Men tar forbehold at jeg ikke svarer på spørsmål som for meg er evt. krenkene eller frekke. Utenom det,så har du frietøyler!

Kom igjen! Da blir jeg glad!

Ha fremdeles en fin Lørdag!

EDIT: Jeg svarer på de spørsmålene som har kommet inn senere i kveld,rundt ni tiden i kveld. Så Dere har fremdeles litt tid! Er ikke krise hvis du senere kommer over dette innlegget og vil spørre om noe!


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!heelene95:

Hvorfor startet du å blogge?

Hva interesserer du seg for?

Hva studerer du til, hva vil du bli?

Hva slags venner har du, har de noen sinne hvert slemme mot deg? (kanskje frekke i munnen eller motsiet deg?)

26.jun.2010 | 22:26
URL: http://heelene95.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

heelene95: Takk for dine spm!skal svare på de senere!

27.jun.2010 | 16:13
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits