26.jun.2010 | 23:05

Kokkelimonke


Kokkelimonke hadde jeg ikke spilt før,men etter en noen startsproblemer i første runde,så
greide jeg meg fint.

Ja, det er jo bedre sent enn aldri sier ordtaket. Innleggene mine kommer litt i hulter til bulter til tider,mye at jeg får enkelte bloggidéer og som den bloggomanen jeg er til tider så poster jeg de fortløpende. Kan være en video på youtube eller en sang jeg nettopp har oppdaget(som kanskje ikke er like ny lenger,men for meg er det.).


Spilte spille "Lie Detector". For å si det sånn skjønner hvorfor spillet har 18 års grense.

I går(altså fredagen) så tilbrakte jeg kvelden hos Hanne på Jessheim,der kom Nina M,Astrick og Hedvig. Vi spiste god middag og spilte koklimonke og Lie Dector,spiste mye snop og potetgull & hørte på Lady Gaga,før vi runden av kveldene med litt Michael Jackson musikk.

Etter en koselig kveld og masse skravling om alt og ingenting,så ble jeg kjørt til Kløfta av Nina M,i hennes kule bil! Så hentet Pappa og Marita meg på stasjonen. Nina skulle samme vei,så jeg tenkte jeg kunne spare pappa for bensin sin han hadde kjørt en god del i de siste dagene.
Har et spørsmål til dere, ville dere smakt sjokolade duppet i Salsa? jeg fikk veldig lyst på det,men ingen av de andre syntes det var noe god plan. hehe

Ut på fredagens kvelden/ut mot midnatt så,så jeg og Marita på "Elling,elsk meg i morgen". Kjempe fin film! Har ikke fått med meg alle filmene (ennå!).

Håper dere hadde en fin fredagskveld! Det hadde værtfall jeg!HAR SPØRSMÅLSRUNDE! KLIKK HER FOR Å STILLE DITT SPØRSMÅL!(MIN FØRSTE SPMRUNDE)!
6 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!kari:

SV: Jeg kunne ikke vært mer enig med deg søte du <3

Hvordan har du det om dagen søta? Så fint design du har fått deg forresten. Me like :D

26.jun.2010 | 23:37
URL: http://lillesmurf.no
☆Rebella☆ :

Så utrolig koselig det hørtes ut! Kokkelimonke er det gøyeste spillet, og jeg elsker det;D Lie Detector hørtes kjempeinteressant ut - hvorfor er det 18års grense?! SUPERnysgjerrig;p

Og hihi, selvom jeg ikke spiser sjokolade lengre, synes jeg absolutt ikke at salsa og sjokolade sammen høres så rart ut;)

SV; Tusen hjertelig takk for de überskjønne kommentarene på Sunn&Slank innlegget - jeg ble så glad og rørt;D Og når det gjelder Cougar Town, er jeg så glad jeg til slutt så en episode, for daaamn, den er jo knallgøy! HERLIG at den går man til tors i sommer;) Pluss så skjønt at dere har fått en liten kattunge - du må legge ut bilder♥

27.jun.2010 | 12:27
URL: http://supernate.blogg.no
Kine Madeleine:

Hørtes artig ut, får prøve det en kveld med gjengen :-)

27.jun.2010 | 12:38
URL: http://kinem2.blogg.no
I r l i n - Nå med designhjelp-videoer:

ååå så morro! :D:D

sv; tusen takk for kommentar! Håper du har kost deg i helga og koser deg videre! :)

27.jun.2010 | 13:03
URL: http://irlins.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

kari: Takk! driver å tester ut ulike bakgrunner og farger!

27.jun.2010 | 16:24
URL: http://nina89.blogg.no/
Synne - Photography:

Eeehm.. Tja. Salsa er godt, og sjokolade er godt.. Så hvorfor ikke? :D

27.jun.2010 | 16:39
URL: http://Synneofcourse.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits