27.jun.2010 | 17:27

Fromiddag

Siden jeg stod opp ganske seint,stod jeg opp til middagen. Derav sammenslåingen av "frokost-middag). I dag hadde vi Kylling Bali gryte med ris,så hadde vi Karamell pudding til dessert.

Været er ganske fint,men det blåser noe innmari! Men skal ikke la det stoppe min planlagte gåtur/fototur. Vurderer å ta den om noen få strakser.

Miley(kattepusen vår) har det bare bra,hun har funnet et fast sovested om natten og litt om dagen,under min seng.  Men hun liker eller kan si elsker å sove i senga til Marita. Det er en dobbelseng,og veldig mye koseplass å boltre seg på.  I natt var hun ganske leken og fløy & løp rundt omkring i leiligheten.


Har lest en god del i "Katter for Dummies",og har fått med meg en god del tips. Så jeg anbefaler denne boka for nye katteeier,men sikkert grei lesestoff for erfarne katte eiere. Denne boka er fra 1998,men det finnes sikkert en nyere utgave. Lånte den på lokale biblioteket i Gjerdrum,skal nok låne flere bøker der i tiden framover.

Her ligger hun å sover med leken "Kong Wubba". En leke som ligner på en gris,men rare
lange bein som katten kan leke med.


Har ikke gjort noe særlig annet i dag,men hvis du vil stille spørsmål til meg i min aller første spørrerunde kan du trykke HER! Har kommet en del spørsmål,men skal holde spørsmålrunden oppe litt til,til klokken 21.00 i kveld. Et svar innlegg kommer rundt den tiden.

Fikk melding fra Anne Marthe i dag,hun lurte på om jeg skulle være med på Twilight Eclipse premieren på Colosseum på onsdagen. Det er vanligvis meg,Anne Marthe og Hanne som drar på Twilight. Tror det er bare oss som skal,hvis ikke det er flere. Det glemte jeg spørre om,men more the merrier!

Ha en fin søndag alle sammen!0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits