02.jul.2010 | 02:11

En kveldslur ble nattalur

Beklager for lite blogging,vet det er ikke noe å beklage.Alle har jo egentlig et liv utenfor bloggen ikke sant? Men er litt bloggoman(dvs.. litt avhengig av å spre mine meninger mange ganger daglig.hehe). På torsdagen (igår) så fikk vi besøk av Arne,Anette og Kristoffer. De ville gjerne møte denne dama under her.


Miley♥
Det gikk jo greit,og Miley var like imøtekommende som alltid. Men det ble litt for mange etterhvert for hennes smak,hun bosatte seg under senga mi resten av torsdagen. Men hun kom ut etterhvert.

Men over til overskriften, gosha mejen.  Skulle ta meg en kveldslur rundt åtte tiden(vet det er sent og natte søvnen blir ødelagt). Men ble plutselig uvel,ble veldig tung i hodet og svimmel. Så jeg la meg ned,så sov jeg til halv ti. Så spurte moren min om jeg skulle stå opp,men jeg sa at jeg tok natta. Altså sov videre. Nå er klokken 02.06 i skrivende øyeblikk. Er i grenseland mellom overtrøtt/trøtt og våken. Men skal legge meg igjen straks! Fant en kul video fra Oprah,hvor Robert Pattinson kommer på overraskelses besøk til sine fans for å invitere de til Oprah Showet dagen der på. Dette var tidligere i år da. Skal legge ut videoen senere idag!!Har veldig lyst å se filmen igjen! men får vente litt !♥

Natta igjen!
3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

Jeg tok meg også en lur kl. 7 sikkert også sto jeg opp kl 04.30 og nå¨sitte rjge oppe i stua og blogger :)

02.jul.2010 | 06:03
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
missM :

Så fint det begynte å se ut her inne da :)

02.jul.2010 | 10:03
URL: http://loosethreads.blogg.no
Elisabeth:

Gleder meg masse til å se den onsdag :) orker ikke dra på premieren :p var på New Moon premieren, og fikk vel bare med meg 5 minutter av den eller noe hehe.. hylende fjortiser ødela den gleden ;) men men.. vi har alle vært der :)

Sv; Ganske sykt at det skal være så mye tabu, ja :/ men men.. vi har bestemt oss for å unngå å snakke om psykiatri, helt og holdent. De har uansett ikke noe med det. Jeg har en kronisk sykdom vedsiden av, så jeg kan i bunn og grunn bare fortelle om den, for så fort det er noe fysisk er det meste "godtatt".. rart det der. Og typen er jo under omskolering også, så bedre å si det enn rehabilitering tror jeg. Så får vi se :) Ang. kommunale leiligheter så må da begge ha bodd i kommunen minst 2 år, og det har ikke jeg. Samt at økonomien tilsier at vi skal klare å få tak i leilighet på "vanlig" vis. Det er bare viljen til å ha oss som leietaker det skorter på, dessverre :(

Trist å høre om situasjonen dere har vært i :( det er ikke lett når det skal være sånn, altså. Og man føler det litt flaut også, selv om det overhodet ikke er noen å skylde på når man er syk/trygdet. Men er jo kjempebra at dere har fått god hjelp, og er i en bedre situasjon nå da :)

02.jul.2010 | 10:16
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits