03.jul.2010 | 01:43

It hurts like hell

Sier bare én ting.. Desinfiserende gel(sånn rene hender) + et sår på handa = hurts like hell. Hadde helt "glemt" at jeg hadde et lite sår på håndflata mi da jeg dæsjet på med "rene hender",og det svei som F***!@#!

Notat til meg selv: Ikke gjør det,heller unngå det område! truely noted!


Fredagen min har gått ett i ett,og jeg har vært på en liten handletur og kafétur med foreldrene mine. Kost mye med Miley(kattepusen vår). Så har jeg kjøpt meg kryssordblad,elsker å løse kryssord(med ikke for vanskelige). Kjøpte før "Allers lette kryss",men det var ikke noe lett i det hele tatt. Så nå har jeg kjøpt meg det bladet under.


Føler meg litt geeky,men den er faktisk veldig grei blad. Litt hjernetrim,ikke alle oppgaver er like lette. Men grei tidsfordriv! Ellers så har jeg etter min kjære søster har fått en del sponsing på blogging sin,at jeg fikk lyst  på å høre med ulike nettsteder om de vil sponse premier på en konkurranse evt,så jeg har sendt litt mail rundt omkring til ulike nettsteder(f.eks nelly.com,capris.no,libresse.no m.m). Har ikke fått noen svar,men bare si fra hvis noen vet om noen nettsteder som er villig til å sponse blogger!

Hmm.. Så har jeg lest ferdig "Katter for Dummies" og skal begynne på "Katte eieren".


En trøtt meg,og en trøtt Miley tatt i går tidlig!Derav morratryne!

Godnatt og godhelg!

*Hvordan var deres fredag?


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!☆Rebella☆ :

Herlighet så SKJØNN hun er! Og jeg forstår godt at du leser bøker om katter og kattehold - jeg har slukt mange bøker om både hunder og katter, og det er utrolig interessant;) Vil også anbefale at du kjøper en bok som omdreier sykdommer, akutthjelp og lignende (feks 'Hva feiler katten?'), som kan vise seg å være UVURDERLIG. Jeg har en 'Hva feiler hunden?' (hadde den for katt også, men lånte den vekk til en sløving som ikke har klart å gi den tilbake), og den har mang en gang virkelig hjulpet meg. Den opplyser også om når man bør ringe eller besøke dyrlegen for de forskjellige plagene - dyr reagerer veldig ulikt mennesker på felles plager vi kan ha, og det kan være livsviktig å få riktig hjelp til dem raskt, og den boken indikerer ved mange tilfeller hva som bør gjøres;) Jeg vet i hvert fall at jeg aldri i livet ville vært foruten min, det er babiene mine altfor verdifulle til♥

Og haha, er jeg fullstendig syk i hodet som faktisk liker den smerten litt; når det svir på hendene pga antibac? - Ok, jeg ER virkelig syk i hodet, hahaha! Men så har jeg nå aldri påstått annet, heller;)

SV; Det er så utrolig koselig å høre at du liker de innleggene så godt, Nina - det setter jeg kjempestor pris på, kjære deg♥ Og den iskaffen går igjen for tiden, ja;) Det er så deilig luksus å bare ta seg et stort glass mens jeg feks skriver eller har kommet inn fra tur, og/eller vil ha noe ekstra godt. Digger det!

True blood er genialt, jeg har sett de to første sesongene, og gleder meg infernalsk til å se tredje, men jeg venter til det er lagt ut noen episoder på nettet, slik at jeg ikke går berserk over at jeg kun får sett et par av gangen;p Den serien er bare rå! Og åh, du må så fullstendig få sett The Graham Norton Show, ja - fyren er bare så herlig forfriskende, og jeg sitter og ler høyt hver eneste gang+koser vettet av meg med showet;D Det går på TVN, ja - hver Fredag kl 22.30

03.jul.2010 | 02:08
URL: http://supernate.blogg.no
TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Så nydelig katt dere har fått alstså.. supersøt. kryssord er moro da. kjøper sånne blader selv av og til jeg. Kos deg i sommer. Har du ferie?

03.jul.2010 | 12:11
URL: http://www.trinecam.blogg.no
heelene95:

Det er morsomt å løse kryssord, I BLANDT!

03.jul.2010 | 18:28
URL: http://heelene95.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Hehe det har jeg gjort opptil flere ganger :S biter jo sånn negler/hud rundt, så der er det "deilig" få antibac, ja - NOT hehe.. men da får jeg vel bare igjen for uvanen min ;) kjedeligere når man faktisk har et sår, man ikke kan noe for at man har hehe :p Søte dere var på bildet da :)

03.jul.2010 | 23:48
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits