03.jul.2010 | 20:14

Tar beina fatt

Da tar jeg meg en kveldstur. Det er så lommert ute,og varmt inne. Så da tar jeg beina fatt og går meg en tur. Tar et par bilder eller fler på veien.

Ha fremdeles en fin lørdagskveld!4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!☆Rebella☆ :

Her har det også vært veldig lummert i dag, så jeg er takknemlig for hvert bidige vindpust♥ Skal faktisk ut på kveldstur nå selv, så god tur til oss begge;)

SV; Det er så sant som det er sagt, det; det er først når man vet at smerten kommer at det ikke er gale - blir man overrasket av den, og antibacen smøres over et sår, da er det ikke videre festlig når man hadde glemt at man hadde såret;-/ Er også enig med deg i å ikke bli for hysterisk når det gjelder hva man leser om evt sykdommer, plager og skader dyrene kan få, men det er klart man vil vite mest mulig, slik at man kan handle på best mulig måte om uhellet skulle være ute.

03.jul.2010 | 22:45
URL: http://supernate.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Ja, det er KJEMPE klamt.. har ventet på torden i hele dag jeg, men lar vente på seg.. ekke så glad i torden, men det blir så god luft etter ei skur og ei opprenskning :) håper du hadde en god tur :)

03.jul.2010 | 23:50
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
MARITA GUNDERSEN :

så deilig med en kveldstur. vi kan jo gå en ikveld også ? <3

er bildene du har på innleggene noe du har tatt? De var fine iallefall:)

04.jul.2010 | 14:14
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

cogito, ergo sum: Er ikke så megaglad i torden,men liker stemningen eller luften etter et godt tordenvær..virker så friskt!

04.jul.2010 | 21:03
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits