06.jul.2010 | 02:34

Some days are more eventfull than others

Velkommen til dette vivaret av et innlegg jeg skal skrive. Blir litt godt & blandet innlegg,litt tekst og litt bilder om hverandre. Som ordtaket eller hva man kan kalle det; sier : bilder kan si mer en 1000 ord.

Noen ganger kan ord si mer en bilder,men det er en annen sak.  Skal bable litt om min mandag,og hva jeg foretok meg. Så det skal bli et typisk "hva-gjorde-jeg-idag" innlegg. Med noen vettuge ord innemellom!


Fra filmen " A walk to remember"

I går/natt til i dag,så jeg og Marita på filmen " A Walk To Remember". En kjempe bra film som rørte meg skikkelig! Den er fin,sterk,romantisk og tankevekkende på samme tid! Jeg anbefaler den på det sterkeste! Filmen er basert på en bok,som er skrevet av Nicholas Sparks.Jeg og Marita hadde en liten photoshoot ut på en eng nær der vi bor, jeg var fotografen for det meste. Bildene kommer på bloggen til min søster!


Okay.. jeg overgir meg!

Ellers så har mandagen min gått med å blogge,sitte ved pcen,se på tv og kose mye med Miley(på bilde ovenfor). Bestilt noen bøker (igjen,bare 2stk og ene på tilbud eller bra pris),skal legge ut et innlegg med hvilke jeg har bestilt!

*Hvordan var din mandag??4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET :

så søte bilder :D

06.jul.2010 | 08:59
URL: http://lindahjohnsen.blogg.no/
MARITA GUNDERSEN :

var en koselig dag<3

06.jul.2010 | 09:31
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN:Det var det=)

06.jul.2010 | 13:51
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET: takk!=)

06.jul.2010 | 13:51
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits