08.jul.2010 | 20:33

Better late than never

Dagene går virkelig i surr nå,og helga nærmer seg igjen. Jeg kommer nok til å sitte igjen ved skolestart å lurte på hvor ferien har gått av. Jeg hadde jo somsagt litt ekstra fri pga jeg ikke dro til studietur til Roma,og siden faget var obligatorisk(dvs. at jeg måtte være der for å ta det) så ble det litt ekstra "ferie". Men til høsten er det på med lesebrillene og sitte X antall timer på biblioteket på Sophus Bugges på Blindern. Høsten blir en travel tid for meg med et stor pensum fordelt på tre historie emner å ta for meg. Tror jeg kan ca si at det er godt over 2000 + sider pensum å komme gjennom.
Ikke alt blir lest,noen ganger må man være selektiv for å få planen til å gå opp.


illustrasjonsbilde fra googel.noMiley lurte fælt på hva jeg gjorde natt til onsdag.. jeg fikk ikke sove og ryddet bokhylla mi for gamle
skolebøker.Fagene jeg skal ta for de som er nysjerrig er : his1100,his1110 og his1310 . Prøvde å få med et fag til,men fikk ikke det til. Skal ha seminar grupper om trolldomsprossen i Norge i eldre norsk historie. Så skal jeg ha om Mayaene og deres samtidige.


Har ikke etterbilde,men dette var før jeg begunte å rydde,to nederste hyllene er skolebøker!

- Skal du studere til høsten? Isåfall hva?5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Cindy:

Sv; Jeg betalte 160 Svenske for den. Ligger vel på rundt det samme i Norge også tror jeg. Kjempebra er den.:)

08.jul.2010 | 20:51
URL: http://cindypindy.blogg.no
IRIS TAKLO - GLADMOR:

sv: Tusen takk :)

08.jul.2010 | 20:52
URL: http://www.gladmor.blogg.no
missM :

// skal innrømme at jeg ikke spiste de sneglene til middag;) Men det krøp et par av de i hagen, og i Frankrike spiser man jo snegler så ;) Jeg har derimot smakt det en gang på restaurant. Det var helt grei smak, smakte mest hviløksmør og urter. Men det var tanken på hva man faktisk spiste som gjorde at det smakte litt ekkelt, selv om det ikke var det hvis du skjønner ;)

08.jul.2010 | 21:33
URL: http://loosethreads.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Iris:Bare hyggelig! flink til å videoblogge!

09.jul.2010 | 17:08
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Cindy: takk for tipset! skal se om jeg finner den i sverige=) eller i norge!

09.jul.2010 | 17:09
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits