09.jul.2010 | 00:28

Min dag blandet med bilder og tekst

Da er torsdagen snart over,om 3 minutter så er kl 00:00. Værtfall i skrivende øyeblikk,så jeg bruker idag uansett. Da mener jeg torsdagen.
Min torsdag har gått i ett og jeg har ligget å sovet for det meste. Det samme har en viss firbent søtnos også gjord mer eller mindre. Hun har "våknet" til liv de siste timene,og har løpt og lekt rundt omkring i leiligheten.


Aw. ble så glad å se at ble Ukens blogg hos den skjønne og blide Rebella! Håper det går greit at jeg klippet ut den delen om meg. Syntes du skrev så fine ord og ville dele det med mine lesere. Takk Rebella!♥
Klikk på bilde ovenfor for å komme til hennes fine og interessante blogg,en blogg verdt ett besøk eller flere for den saks skyld!Leser den første boka i "Sookie Stackhouse Novels" som HBO serien Trueblood er basert på. Har kommet en god del og gleder meg  til å leser de resterende 8 bøkene i serien. Har sagt at jeg ønsker meg de til bursdagen min,så jeg håper at jeg får noen av bøkene til bursdagen min eller så kan jeg kjøpe noen selv etterhvert.Så tok jeg en gammel bilderamme,og lagde en fotocollage av familien. Kjempe fin gavetips!


Så har vi hatt denne søta ovenfor i 2 uker og 2 dager nå. Bare litt over 1 uke til hun kan komme ut! Tiden har gått fort og det er fremdeles litt uvant å ha en katt tuslende rundt her.

Så minner jeg på konkurransen jeg har gående rundt her,JA.. jeg kommer til å mase på på dere! Reklamering vettu! Klikk her for å delta! Varer til 15.juli!

Håper alle har hatt en fin torsdag, torsdagen min har vært litt grå og litt trist. Ikke noe utevær!

Ha en fin fredag og god helg!
4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET :

søtt bilde av deg og pusen:)

09.jul.2010 | 00:37
URL: http://lindahjohnsen.blogg.no/
Lena:

Fin blogg :-)!

09.jul.2010 | 00:48
URL: http://lennaas.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lena:Takker=D

09.jul.2010 | 17:00
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina-Martine:

Er True Blood bra? (tv-serien) Har endelig begynt å se på The Vampire Diaries, og har vel bare 5 episoder igjen, så blir nok ferdig i morgen. Liker i hvertfall det skikkelig godt, så får jeg vel begynne på True Blood snart. Hvem syntes du er best egentlig? :)

09.jul.2010 | 22:17
URL: http://summerair.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits