09.jul.2010 | 17:24

Skinn sofa i varmen

Det sier seg selv ikke sant? Klamt.

Dette er dagens første innlegg *applaus*. Har sovet lenge idag før moren min fikk mast og klagd nok til at jeg ikke gadd å ligge i senga mer. Så har jeg vært innom butikken og helgahandling med folka mine,og nå sitter jeg her i stua på en klam sofa.

Skal ut å nyte varmen,og den vekselsesvise solen/skyene. Kanskje en tur for å ta bilder også. Vi får se hva dagen bringer. Er litt i daffemodus! Så er ikke sikker på hvor mange innlegg det kommer på løpende bånd i dag fra meg.

Nevner nok én gang min pågående konkurranse på bloggen hvor du kan vinne én premie fra nettstedet heaweb.com. Klikk her for å delta og for å lese reglene!

Ha en fin fredagskveld og helg! Vi preikas!
Mulig jeg tester ut ulike skrifttyper og farger iløpet av kvelden,greier aldri å bestemme meg for hvilken skrifttype! eller farge.3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Aaaah.. skinnsofa i varmen = CRAP :p verste som er når det klistrer seg innat huden din, og du nærmest må kjempe for å komme deg opp igjen :p og om vinter`n blir det gjerne for kaldt.. men, men.

Goood helg, Nina :)

09.jul.2010 | 19:59
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Phillip McLeod:

sv; Tusen takk :D

09.jul.2010 | 21:21
URL: http://mcleod.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Phillip McLeod: Bare hyggelig! flink du!^^,

10.jul.2010 | 11:54
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits