10.jul.2010 | 11:39

Jeg er en trenings..

junkie i mine drømmer. Aw. Idag tidlig så hadde jeg eller hjernen min så innmari lyst på ta meg en joggetur. Jeg var rastløs og litt proppfull av ubrukt energi. Klokka var vel halv fem om morgenen,men falt i søvn etterhvert av tenkingen for/mot om jeg skulle jogge.Ja, det ble "tidlig" morgen for meg. Tidelig i den forstand at jeg er oppe nå. Stod opp rundt halv ti tiden. Fikk bare ikke sove rett og slett.

Senere idag kommer nevøen til meg og Marita på besøk,et overnattingsbesøk. Det blir nok veldig koselig,men han er en energibunt av en 4åring. Så jeg kommer nok til å merke han etter han har lagt seg,for håpe han ikke står opp så tidlig som han gjorde sist når han overnattet.


Ellers så har jeg ikke gjort noe mer idag enn å spist frokost, ordnet mer med NCIS fanbloggen jeg har opprettet,den er i startfasen,men jeg hadde blitt veldig glad om du tittet innom den! Tips dine venner som liker serien!

Ehm.. Hva mer skal jeg si.. Jo, lyst på å vinne en premie fra headweb.com? Klikk her for å delta å min pågående konkurranse! Enkelt å delta,og du trenger absolutt ikke å ha en blogg!


Det kommer nok ikke noe særlig innlegg fra meg før langt ut på kvelden! Men jeg håper alle får en fin lørdag!1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!FRIDE:

Håper du også får en fin lørdag! :)

10.jul.2010 | 11:46
URL: http://fridetv.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits