11.jul.2010 | 08:08

Early mornings is sometimes a bit annoying


én kopp kaffe eller to.
Noen ganger ønsker jeg at min nevø på fire kunne klokka og kanskje ha en form for et tidsbegrep. Han stod opp 05.30ish og jeg stod opp halv time etter. Nå er vi alle hjemme passe trøtte og groggy. Han er like våken,og tante vil helst sove,men får ikke det. Innmari irriterende.her tegner vi..

Igår fikk Miley(kattepusen vår) en leke fra Kristoffer,Anette og Arne. En liten stang med noen fjærer og noe annet.
Hun elsker den leken.


Men det er jo greit med noen tidlig morgenener,har jo vært oppe sånn her tidlig.Men da har jeg gått å lagt meg ut på dagen. Det kan jeg ikke gjøre nå,nå som jeg har en liten aktiv 4 åring av en nevø som vil leke hele tiden..

Nå er det  snart frokosttid, egg og bacon!

Ha en fin søndag alle sammen! Jeg blogger senere idag! Husk konkurransen min (et par innlegg under!)!3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!missM :

Hehe, kan bli litt for tidlig noen ganger. Er litt sånn når jeg er på jobb nå også i ferien ,hun kan finne på å trenge litt hjelp midt på natta når man er sååååå trøtt.... ;)

11.jul.2010 | 10:07
URL: http://loosethreads.blogg.no
-monica:

hehe.. barn vettu:p.. men litt kjedelig å stå opp så tidlig på en fridag.. oh.. så herlige bilder av katten:p.. hehe

11.jul.2010 | 11:00
URL: http://moncg.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

monica:takk.. hun elsker å leke med den leka!=)

11.jul.2010 | 20:01
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits