11.jul.2010 | 21:26

On fireDet var en låvebrann "like borti høgget",eller et god stykke unna. Stod på terrassen da jeg tok dette bilde med zoom.. De fikk slukket brannen,og det var ikke noe kyr inne låven(tror jeg.).Nok om den saken. Dagen idag har gått innmari saktig,jeg har vært helt i b-menneske modus og minus på søvn. Jeg er et dovendyr av natur,og liker å sove lenge når jeg har fri. Fra i går til i dag hadde vi hjemme overnattingsbesøk av denne karen her:


Vært kjempekoselig å ha han på besøk,men han ville stå opp når klokken nærmet seg 06.00 om morgenen. Siden det har det gått i saktig,han har vært litt i "vil leke " hele tiden og ikke høre på ting vi sier. Men det gikk over.
Anette kom å hentet han og spiste middag. I morgen skal jeg,Anette og kristoffer å kino å se "Shrek 4". Jeg gleder meg.

Nå skal jeg og Marita ha litt "Grey's Anatomy" sesong 5 maraton. Se hvor mange episode vi rekker!1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!-monica:

oi.. bra det ikke var noen dyr inni..

SV: hva?? SHREK 4??? kanskje kinesere har bannet filmen.. helt glemt at den skulle ha premiere.. oh.. jeg og vil se den!!!

12.jul.2010 | 10:39
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits