12.jul.2010 | 13:26

Shrek Forever After (4)Jupp,idag skal jeg på kino med svigerinnen min Anette og nevøen min Kristoffer. Vi skal se på "Shrek forever after" altså den 4 filmen i rekken. Blir ikke noe 3D,men det går bra!

Så jeg skal ta bussen til Lillestrøm rundt to tiden,kinoen starter 3. Vi har bestilt billetter,så vi trenger ikke å være der kjempe tidlig. Været er ganske greit,og varmt tror jeg.

Så nå er leggene shavet,og med bare to små kutt. Yeah! Pleier å se ut som jeg har gått amok med barberhøvelen etter endt barbering av leggene mine.

Men i dag gikk det bra. Victory!

Håper alle får en fin uke,og fin mandag. Igjen minner jeg på min konkurranse som jeg avslutter på torsdagen som kommer.Klikk her for å delta! (Du trenger ikke å ha blogg for å delta!).

Da må jeg løsrive meg fra pcen og kle på meg,stelle meg.. Så jeg ikke ser ut som shrek ! hehe.. Neida..Bare tuller!

- Du skal idag?


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!-monica:

jeg får bare vente til jeg får laste det ned:p.. hehe

13.jul.2010 | 10:39
URL: http://moncg.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

monica in Beijing..: Jupp,du får gjøre det:P

14.jul.2010 | 17:33
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits