13.jul.2010 | 12:06

God morgen alle sammen!

I går natt så tordnet det og brakte,lynte som en diskolampe ute. Filmet noe av lynet,men pga litt overskyet vær,ser der mer ut som noen driver med lommelykt der ute. Får ikke sove så godt med torden vær ute,men la meg etter halv ett tiden.


en liten spurv satte seg på terrassegelenderet,hadde bare mobilkameraet for hånd..

Ble ikke så mega mye blogging i går,jeg har fått sansen for Youtube,og laste opp video med stillbilder. Fint måte å samle bildene dine,og vise de fram. Du kan sette musikk til,på Youtube har de eget "bibliotek" med forskjellige musikk. Endog ikke de beste sangene,men kan gjøre en kjedelig bilde montage litt mer spennende.
Nok om det.. Har noen videoer jeg må legge ut her senere idag!

Nå skal jeg til Lillestrøm med moren og faren min.. Skal tusle litt på senteret mens mamma klipper seg,og pappa gjør noe annet. Har ikke noe annet å gjøre idag,været er trist og litt kjedelig.. Er i daffemodus!


Så Shrek 4 i går,skal legge ut et innlegg med hva jeg synes etterpå! Så følg med!

Tordnet det hos dere i natt?2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARTE LANGO:

Det tordnet helt sykt!

13.jul.2010 | 12:13
URL: http://martelango.blogg.no
MARITA GUNDERSEN :

Jaaa, tordna noe så innmari mye også !!

13.jul.2010 | 13:00
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits