14.jul.2010 | 23:53

Gårsdagens innkjøp

Dette skulle jeg egentlig poste i går. Men ville ikke at innleggene skulle komme på rekke rad eller som markjordbær på strå. I går joinet jeg moren og faren min på en liten tur til Lillestrøm Torv. Moren min skulle klippe seg,Faren min skulle kjøpe seg noe nye bukser(de skulle begravelse som var idag).

Så jeg tuslet rundt på senteret med litt penger,men det var jo salg over alt. Jeg ville ikke flå foreldrene mine heller,så det ble en del vindusshopping
hvor hver tilbud var som en slap on face.

Brukte opp "jeg har snart bursdag"kortet i bokhandelen da jeg så at det var 3 for 2 engelsk pocket og jeg siklet etter et par bøker til i bokserien "Trueblood" er basert på.Kjøpte meg bok nr 2,3 og 4 i serien ( Living dead in dallas,club dead og dead to the world). Yeah! Masse lese stoff har jeg tiden framover siden jeg fikk disse to i posten!


Spis,elsk ,lev av Elisabeth Gilbert og "A Walk to Remember" av Nicholas Sparks.

Det var salg på Glitter også,så jeg kjøpte meg disse her.


Har et par som ligner på de,bare mye mindre og annen farge. Kjempe fine!

Var innom dyrebutikken å kjøpe noe til Bella(Dverghamsteret mitt) og Miley(familiekatten). Så det var ikke bare til meg jeg kjøpte.

5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!xoxoninamartine:

Jeg hadde sånne øredobber jeg også, bare i svart. Men tror jeg mistet dem i fylla i USA, haha hvordan er det mulig. Savner dem. Vi må nok se oss nøtt til å ta en tur innom Glitter i morra :p

15.jul.2010 | 00:05
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET :

de så veldig spennende uti ja :D

15.jul.2010 | 00:32
URL: http://lindahjohnsen.blogg.no/
Kaja:

Vindu-shopping blir det en del av her og.. Du får blogge om bøkene og eventuelt tipse om dem er verdt å lese :)

15.jul.2010 | 00:46
URL: http://skogstrollet.blogg.no
-monica:

u må si ifra om den A walk to remeber boka er bra.. kanskje jeg og kjøper den.. elska filmen:D

15.jul.2010 | 07:46
URL: http://moncg.blogg.no
cathsverden:

hurra :D nå har du dem! er du kommet langt eller? hvordan ligger du an i løypa;) ?

når var det du hadde bursdag igjen. håper ikke du har hatt den alt? har helt glemt hvilken dato det var :/

hvis du har tid så setter jeg vedlig pris på om du kan stikke innom bloggen min en liten tur. er et innlegg der om en kommende twilight konkurranse som jeg treger litt hjelp og input til :) supert hvis du hadde giddet det altså

15.jul.2010 | 22:03
URL: http://cathsverden.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits