15.jul.2010 | 13:12

Better late than never part 2

Gawd.. Idag hadde jeg gledet meg innmari til litt shopping tur,avsluttet med kinotur. Har ikke vært på ordentlig shoppingtur på lenge nå,og klesskapet mitt trenger noe nytt noe. Er ikke ofte jeg drar på shopping tur heller,kanskje(hvis jeg hadde jobbet),så ville jeg kanskje tatt en liten handle tur et par ganger pr halvår. ..eller mindre.,


klikk på bildet for å komme til kilden.

Så er ikke været heller bra,det stod på værmeldinga på dagbladet eller på nettet,at det skulle bli sol og litt overskyet med 20 varmegrader fra starten av dagen,og regne ut på ettermiddagen,så for å bli oppholdvær på kvelden.. 

Det høiljer ned ut som bare F*** og er sur pga jeg ikke har fått den etterlengtete lønninga som jeg har ventet på i evigheter. Sjefen sa at han hadde ordnet med en midlertidlig kontrakt,og at han hadde fått kontonummeret mitt. Dagen er fremdeles ung.

Beklager for syte innlegg folkens,blir bare i sytehumør når det er dårlig vær ute. Er litt weather moody!.

Krysser fingrene for at pengene kommer inn etterhvert.. Vet jeg høres ganske materialistisk og greedy,eller hva man kan kalle det.Men er ikke så ofte jeg drar på shopping.


Husk på konkurransen jeg har! Klikk deg nedover på bloggen for å lese mer! Kommer med fler maseinnlegg senere! Frist 23.00. Vinnerne får mail etterhvert som jeg har funnet ut hvilke 3.


©Nina C.G

Hvordan er været hos deg?0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits