15.jul.2010 | 14:17

Better late than never part 2 # avsnitt to

... Ja,en liten update fra forrige innlegg. Måtte bare ta det på et nytt innlegg.Slipper så mye kliss og klass,og forvirring!
Lønna skal jeg nok se lenge etter,eller vente en god stund. Vært litt feil kommunikasjon med meg og sjefen på jobben,så kontonummeret glemte jeg å ordne med i den tro at han hadde det.Jeg misforstod litt når vi snakket på messa sist gang,var vi styr og stress. Men så har hatt hatt nesten 3 uker på seg for å spørre meg om kontonummeret.

Men my bad!I dag blir det bare kinotur med Nina M. , ikke noe shopping. Men det for vi ta igjen senere. Nok en gang kom jeg krypende for å spørre penger fra muttern' og fatter'n. Fikk låne noe av moren min,faren min får ikke noe lønning før i kveld eller morgen dagen. Har heldigvis sånn rabatt kort på SF kino..

Vi skal se på "Twilight Eclipse". Yeahaaa! 2x gangen for min del! tihi.

Nå skal jeg slappe av litt og lese videre i denne boka (bilde under), før Nina m. kommer en tur innom for å hilse på Miley og så drar vi ned til Lillestrøm etterpå. Hun er super snill å kjører,så da sitter jeg på!


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Sv; Jada, det ordner seg nok tilslutt :) hvem vet - kanskje kan jeg bli utplassert et sted, noen dager i uken også feks. Kommer nok fram til en løsning, så fort jeg får hjelp fra Aker :) må bare prøve være positiv, selv om det plager meg

15.jul.2010 | 16:31
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
-monica:

jeg har ikke sett den filmen 1 gang en gang:(.. må vente til den kan lastes ned:(.. uff...

SV: ja.. forresten hva skjedde med Roma?? kjedelig:(

15.jul.2010 | 17:19
URL: http://moncg.blogg.no
MARITA GUNDERSEN :

Gleder meg til å se twilight i kveld :-D

15.jul.2010 | 17:23
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits