16.jul.2010 | 11:20

Twilight eclipse 2x


Nina M. kjører bil. vi cruiset med taket nede  på vei til Lillestrøm for å se Twilight.
I går så kom jeg meg like vel på en kino,men ikke shoppingtur som jeg hadde håpet på. For å ikke overøse dere med syting så sier jeg kort fortalt:at det var noe surr med lønninga. Mye å forklare. Men jeg likte filmen like mye som første gang,"skjønte" litt mer også. Førstningen likte jeg ikke helt hvordan **spoilerspoiler* vampyrene knuste når man enten knakk nakken eller brakk armen. Men så tenker jeg jo at de blir kalt "the cold ones",derav isen..Det ble finvær utover dagen i går,startet med guffe vær aka som regnvær. Så kjøreturen uten tak gikk bra..
Vi tok oss en kaffe,eller jeg tok meg en iskaffe på kaffemakeriet på sentrert.Så vindusshoppet jeg litt,Nina m. kjøpte noe.

Etter Nina m kjørte meg hjem,så slappet jeg av. Så på Criminal Minds før jeg loket på pcen i en god stund og avsluttet dagen med å lese videre i "Dead until dark" av Charlaine Harris.

Hva gjorde du igår?


Ha en fin helg!


PS: JEG KOMMER TIL Å ENDRE LITT PÅ DESIGNET,PRØVE MEG LITT FRAM PÅ EGENHÅND.. HVIS IKKE DET GÅR SÅ TILBAKESTILLER JEG DET. SÅ UTOVER DAGEN SÅ KAN DET SE LITT RART UT HER! bare får teste ut ting og tang=)7 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Elise Hanstveit:

kjempe fin blogg :)

16.jul.2010 | 11:23
URL: http://elisehanstveit.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Elise Hanstveit:Tusen takk=D

16.jul.2010 | 11:30
URL: http://nina89.blogg.no/
Katrine:

Så flott blogg du hadde ! Dette er min første gang innom bloggen din, men helt klart ikke den siste ! :)

16.jul.2010 | 12:11
URL: http://katit.blogg.no
MARITA GUNDERSEN :

sv: I loved it <3

16.jul.2010 | 12:13
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Ida Charlotte:

Ååå, twilight er så bra! Hva syns dù??

16.jul.2010 | 14:04
URL: http://idanikolaisen.blogg.no
-monica:

høres ut som en nice day.. hm.. det er lenge siden jeg har sett "klar himmel".. her er alt OVERSKYET:P, hele tiden.. hehe..

16.jul.2010 | 18:03
URL: http://moncg.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN:Så utrolig bra<3 hehe. =) vi må snakke om filmen når du kommer hjem i morgen!

16.jul.2010 | 20:35
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits