16.jul.2010 | 18:11

Gamle damer

Var en tur oppom Ask for et par timer for å levere eller sende tilbake en pakke for søsteren min Marita. Så var jeg på Baker Thorsen en tur etter en liten handletur, møtte på en gammel stamkunde der. Hun er en koselig gammel dame på ca 84 år som er hos Baker Thorsen hver eneste dag vi er oppe,til samme tid.

Hun skravler og skravler høl i hodet ditt hvis du ikke avbryter henne. Idag satt jeg å drakk cappocino og slappet av med å lese slutten på første boka i serien "Sookie Stackhouse Novels",som Trueblood er basert på. Hun oppdaget at jeg satt der,og voila,Der var det gjort.


Lager ikke dette innlegget for å være slem,alltid koselig å snakke eller rettere sagt lytte til henne. Hun var så stolt av sin nye gåstol.Nå skal jeg ut en liten tur.. Det er innmari lommert ute! Men må ut! Kan ikke sitte inne foran pcen/tven heller idag. Vært litt hushjelp idag,så mamma slipper å støvsuge når hun kommer hjem!

Skal ordne mer på designet,prøve ut noe. Synes TheHibi.blogg.no har mange fine ferdigdesign,greier ikke å bestemme meg. Det jeg hadde før var jo kjempefint. Men vil ha litt mer forandringer.

Headeren jeg har nå er fra www.murre.blogg.no,.
Kjempe flink! Skal prøve å få hennes header i et av TheHibi.blogg.no's ferdigdesign,men hittil har jeg ikke greid det helt.


0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits