17.jul.2010 | 02:43

Independence day and more..

Ja,da har jeg ca.. fått ordet designet som jeg har lyst på. Fikk lyst på en annerledes enn jeg har hatt før og www.TheHibi.blogg.no har mange fine å velge mellom! Så anbefaler en tur innom henne hvis du vil forandre på noe på bloggen,eller noe mer drastisk som jeg har gjort. Hun har alt fra html koder,headere og ferdig design. Husk å gi henne credit for det hun har gjort!

HVA SYNES DERE OM DESIGNET? ville ha det enkel men fancy på samme måte..

Ja,over til det overskriften handlet om. Jeg så igjen favorittfilmen min "Independence day"  i går kveld,med Will Smith i en av de mest sentrale rollene. Aw,som jeg liker den filmen. Liker litt alien,action filmer. Denne har alt ; dæsj humor,litt tårer,skumle saker og action scener.  Den er fra 1996,altså 14 år gammel. rart å tenke på.


Nå skal jeg se en episode til av NCIS LOS ANGELES(spin-off serien av NCIS). Siden det er leenge til sesongpremieren til NCIS(sesong 8),så ser jeg på den istendenfor. Ikke helt det samme,men begynner å bli vant til lagdynamikken og gjengen der. Også kjenningsmelodien har "brent" seg på hjernen så jeg går å nynner  på den.


Ser alle episodene nå fra surfthechannel/NCISLos Angeles side,hvor du kan se gratis 72 min(før du må vente ca 54 min for å se nye 72 min gratis).

Håper alle får en super fin helg! Vi blogges!


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!-monica:

oi.. ganske stillig layout av bloggen.. bra tips.. skal ta en tur innom mee too..

17.jul.2010 | 17:50
URL: http://moncg.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

monica in Beijing..: Takk! anbefaler en tur innom hennes blogg!

18.jul.2010 | 16:26
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits